Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda . ot tak

dziecko z gwałtu. co dalej

Polecane posty

Gość magda . ot tak
nie to nie jest prowoakacja... smutne, że ktoś może sądzić, że jest... nie życzę najgorszemu wrogowi tego co przeszlam..

Gość magda . ot tak
tak na prawdę to poszłam na wsi na disco. upiłam i z paroma się przespałam, a ta historie wymyśliłam dla rodziny żeby mnie nie uważali... wiecie za kogo.

Gość magda . ot tak
idę z psiną na dwór... zajrzę tu jeszcze kiedyś..

Gość dziewczynkaaaaaaaaaaaaa999
musisz sama podjac decyzje co dalej ......... moja mała podpowiedz ... jeśli dasz rade z tym zyć to urodz to dziecko ..... z drugiej strony .. jak czujesz, ze nie chcesz ... ze nie bedziesz umiala z tym zyc ... usun ...... nie mozesz sie meczyc przez cale zycie z czyms co zrobila jakas meska szowinistyczna kreatura bez mozgu ....... powodzenia ... trzymaj się mocno.

Gość Chateau De Riscal
Magda-kochana.Nie zabijaj niewinnego czlowieka.Zlo Tobie zadano.Czy ty chcesz je powiekszyc i wziac na swoje sumienie nowe,inne zycie?Przeciez to rowniez twoje dziecko.Pomysl o tym.

Gość Chateau De Riscal
Moja rada---co ty bredzisz?Upilas sie,czy co?Ile jest na swiecie dzieci niechcianych ale nie z gwaltu.Wez moze lepiej wytrzezwiej,co?Nie mowimy tu o wrzodzie na twoim tylku,tylko o zyciu drugiego czlowieka.

Gość w chuja mnie cmoknij

Gość magda . ot tak
Się unosicie:) heheh wkręciłam was z tym, a wy się pienicie:)

Gość Rzuciłabym tym dzieckiem
na gwałciciela i powiedziałabym - Weż tego bękarta, którego mi zrobiłeś.

Gość magda . ot tak
Jutro mam umówioną wizytę z ginekologiem. Po raz pierwszy zobaczę moje dziecko. Nie usunę, mimo iż wiem, że jest to owoc przemocy i brutalności to jest to także w połowie część mojego życia, życia które chcę powołać na świat , wychować i któremu dam całe swoje życie... rodzice rozumieją... na szczescie zostal mi tylko rok do skończenia studiów, znajdę pracę i jakoś to będzie..

Gość no to jeszcze w chuja cmoknij
gwałciciela , żałosna debilko!!!!!!

Gość wwwwwwwrrrrrrr
uo

Gość NIE URODZIŁAM NIGDY DZIECKA
GWAŁTU. NIE OBCHODZI MNIE CZY BYŁOBY DOBRE CZY ZŁE, DLA MNIE TO TRAGEDIA, A NIE ŻYCIE. WOLĘ Z MIŁOŚCI. TO JEST NORMALNE.

Gość skjndjwhdkjnfkdnfj
uwazam, ze to wcale nie smieszna prowokacja.

uwazam ze powinnas urodzic i znalesc rodzine zastepcza odrazu dla małego:) Ty mu tej milosci nie dasz :) a ludzie ktorzy nie moga miec biologicznego dziecka beda go kochac napewno:)

Gość tak uwazam
A Elizabeth Fritzl ma dzieci z tak okrotnych gwaltów i dla nich zyla i przezyla i kocha je, dzieci to dzieci.

Gość dzieci to dzieci
i jak sie patrzy na te dzieci, to one sa takie kochane, mysle, ze podjelas sluszna decyzje. Teraz czujesz, ze nie bedziesz mogla go pokochac, ale jak zobaczysz to malenstwo NIEWINNE, to zrozumiesz, ze ono nie jest niczemu winne i calkowicie od Ciebie zalezne. Jak wyrosnie na przyzwoitego czlowieka, byc moze to bedzie syn i zostanie np. lekarzem, bedzie dobrym czlowiekiem, szanujacym Ciebie, ze jestes jego matka, to bedzesz szczesliwa, ze dalas mu zycie.

Gość Nigdy nie urodziłabym dzieci
z gwałtu, dla mnie to tragedia.Nie chciałabym widzieć nigdy.

Gość Ja tego nie przeżyłabym to
chore, co z tego ,że niewinne, dlla mnie zawsze będzie owocem zła, a wy tolerujecie zbrodnię. Jeszcze brakowałoby,żeby gwałcił wnuczkę, trzeba przerwać ten chory krąg. gdyby chodziło o wasze córki, nie mówiłybyście takich bzdur.Co z tego ,że ta kobieta przeżyła, tak ma zniszczone życie. Wykastrowałabym takiego ojca, a ciążę usunęłabym.

Gość natychmiast USUNĄĆ
pomiot bandyty nie hodować złych genów

Gość dgdgdgd
tom po co piszesz jak nie chcesz rad? usunelabym na twoim miejscu. nie ma sie nad czym zastanawiac. codzien patzac na dziecko bedzie ci sie wszystko przypominac... niedobrze dla dziecka i dla vciebie

Gość Lepiej żeby zagazował te
dzieci.

Gość kklrkkk
''Dziecko z gwałtu zostało zabite przez matkę, z powodu ojca, tak jakby to dziecko było winne i płaciło własnym życiem''

Gość memela
ja proponuje urodzić i oddać do adopcji

Gość Ani jedno i drugie
Najlepiej usunąć.

Gość Obchodzi mnie tylko moje
zdrowie.Psycholodzy nic tu nie pomogą, nie wierzę w to. Ofiary gwałtu mają prawo do normalnego życia, a nie żyć z takim koszmarem. Sądy nie obchodzą samotne matki z dziećmi, tak powiedziała Nadzieja, ona boi się tego drania, bo wie gdzie ona mieszka, nie dziwię się jej, na rodzinę nie ma co liczyć, bo się nią nie interesuje, chłopak ją zostawił. Ma córeczkę, która jest owocem miłosci, tylko dla niej żyje, ma przyjaciółki, ale one nie mają czasu dla niej, jest jej ciężko. Współczuję jej bardzo.

Gość radze ci
nie usuwaj dziecka, nie morduj go bo będziesz jeszcze bardziej cierpiała ,jeżeli naprawde go niechcesz to oddaj do adopcji.Przecież to Twoje dziecko z krwi i kości z Ciebie.