Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

jak jeszcze inaczej można przywalić facetowi?

Polecane posty

Mogę jeszcze coś dodać do listy? Wyprać pościel i bieliznę w proszku, na który ma uczulenie :P

Gość retro lubię Twoje topiki
:D:D:D

Pomysł mało skuteczny, bowiem pozycja \" po bożemu\" obowiązuje tylko w kręgach zbliżonych do... :)

Do tych autorytetów, które mają moc zakazania innych pozycji :) Albo w ogóle zakazania.

Gość kutia
to kobieta może odmówić seksu jak już.

Powiedz ze wolisz aby byl Twoim przyjacielem niz kochankiem a jego malusi ptaszek niepodola zadnej kobiecie :classic_cool:

Moja kuzynka, jak mąż ją zirytował do białej gorączki przywaliła tak emaliowanym garnkiem ze emalia odpadła.. i jeszcze mu zrobiła aferę ze garnek do wyrzucenia:D:D

Gość buehehehehhee

Gość Emalia Olkusz
Proszę mi tu nie robić antyreklamy ! 😡 To może laka z chińskiej wazy, ja jako ...Prawdziwa Emalia od byle walniecia w pusty łeb nie odpadam...😡

ja \"przywalałam\" mową ciała tzn. nic nie mówiłam, nic nie wyjaśniałam tylko gapiłam się w telewizor oczywiście zaliczam ten sposób do przywalających tylko dlatego, że facet się denerwował ale z lektury topiku wnoszę, że słaba ze mnie zawodniczka :-D

do mojej kuzynki zadzwonił w nocy zięc, że jej córka a jego zona przyłozyła mu patelnią jak wrocił wypity... no i biedak dzwonił, zeby się poskarżyć, ale tesciowa nie wiadomo z jakich powodów byla po strnie córki :o

Gość asdfg
hmmm no dzieki tobie retro wiemy juz jak kobiecie mozna przyjebac tak ze sie nie pozbiera.... poporstu olac i zostawic... retro do lekarza ile razy mam mowic ??!!

asdfg Retro już wszystko słyszała, więc pozostaje Wasza (np Twoja i Jacusia) cierpliwość i czekanie aż ona sama uzna, że już się zastanowiliśmy i wystarczy ;-)

Gość czarna_róża
Hmm, jak przywalić... Można np. powiedzieć mu, że się go kocha... jak brata. Albo podczas romantycznej chwili pomylić imię. Czerpiać się wzrostu. Itp.:D

retro "to musi być coś takiego co my możemy zrobić jemu, ale on nie może zrobić nam...." Możecie nas najwyżej pocałować w... W coś, w co my nie możemy pocałować was, ponieważ tego nie posiadacie. Ot, zagadka.

Gość stęskniony................
>???

Gość są skutkiem nie przyczyną

Gość a ja jestem zdegustowana
powiedziec mu ze ma sie dobra pamiec - moja metoda - pamietam wszsytko ze szczegolami i dokladnie wypunktowac bledy - ktorych zadna racjonalnie myslaca kobieta nie wybaczy nigdy obserwowac reakcje