Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _koala_89

pieczenie i ból w pochwie

Polecane posty

Gość _koala_89

19 wiosen już za mną i od kilku miesięcy WIELKI PROBLEM. nawet gin nie pomaga:( mam nadżerkę, której podobno(tak twierdzi lekarz) nie muszę leczyć. ale to jakaś paranoja:( czy do końca życia mam żyć z ta świadomością ze z seksu nici? dlaczego? bo boli mnie jakikolwiek dotyk ...(nawet tamponów przestałam używać bo przy aplikacji mnie boli:(:( o stosunku normalnym nie mogę nawet pomarzyć:( a z wszelakich badan ginekologicznych nic nie wynikło. cytologia wykluczyła wszystkie możliwe choroby... bo ani grzybicy(która zazwyczaj jest powodem objawom które u mnie występują) ani też żadnego zapalenia nie wykryto. może macie podobne problemy... czasem pojawiają się upławy (zauwazyłam nawet krew lub cos podobnego taka wydzielina brązowawa. a tak to ból, pieczenie podczas stosunku.

Gość _koala_89
:) i tak też zrobie, wezmę wszystkie wyniki. tylko trochę mnie to zdziwiło bo to nie byle jaki gin, prywatnie byłam... ale jak widać zmarnowałam tylko kase:(

Gość nadżerka...-
wiesz...lepiej jej nie wypalaj... jesteśza młoda na to...lepiej solcogyn... taki lek co sięnakłada na nadżerke i on złuszcza te złe komórki... to zakłada tylko ginekolog.alezmień go koniecnie... nadżerke należy leczyć...

Gość zmień gina