Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaafdsf

problem z dziecmi!!!co zrobic?

Polecane posty

Gość jaaaaaafdsf

mam problem z dziecmi, uwazam ze nir jest to za dobre jesli dzieci w nocy wlzaz rodzicom do lozka a moj maz je tak przyzwyczail ze od 9 lat przychodza co noc!!! jak to zmienic? jak je oduczyc i jak mu wyperswadwac to zedziecko potrzebuje ciagle bliskosci? co za duzo to niezdrowo!! do tego od kiedy tak przuchodza to sa bardziej bojazilwe,wszystkiego sie boja, wiat zawieje to wielkie halo jest, jak nie przychodzily i spaly usibie bylo o niebo lepiej, ale to trwalo niecale 3 tygodnie!! jak je oduczyc!! juz maja 8 i 9 lat!!! ja chce miec lozko dla sie bie i nie bac sie ze dziecko mi wlezie w trakcie seksu np. jak zmienic to glupie przywyczajenie?

Gość jaaaaaafdsf
up up

Gość jaaaaaafdsf
pomozcie noo!!!

Gość jaaaaaafdsf
uppppppppppppppppppp

Moja siostra spała chyba do 12 roku życia z rodzicami. Za cholerę się nie dało jej tego oduczyć, więc jedyne co mogę doradzić z doświadczeni to to, że trzeba czekać, aż same stwierdzą, że spanie z rodzicami to już obciach:) A radę bez doświadczenia mam taką, żeby radykalnie powiedzieć \"koniec ze spaniem z nami\" i tak zrobić. Nie, że \"aaaa jeszcze jedna noc\". Gorzej bo mówisz, że nie masz w tym wsparcia u męża.

Gość jaaaaaafdsf
maz uwielbia dzieciki ma fiola na ich punkcie i to dobrze, w sumie to go troche rozumiem bo wraca do domu o 8 a o 9 dzieci juz spia wiec chce chociaz tak z nimi pobyc,alle musze wkoncu powiedziec dosc, ja tego nie toleruje, oczywiszcie to jest przyjemne itp ale dzieci sa na to poprostu za duze i nie uwazam zeby to dobrze wplywalo na ich psychike... tak samo chcaialm oduczyc adriana ssac kciuk ma wkoncu9 lat!!! ale maz mowi ze sam przestanie a matka nie jest od karania tylko ojciec, matka jest od przytulania... jak zmienic troche tok jego myslenia... jak tak dalej pojdzie to dzici nie beda miec do mnie szacunku i nie beda mnie respektowac a zbliza sie okres dojrzewania duzymi krokami!!!

Gość up upmmm
upup

Gość uppppppppppppppppfg
up up

odprowadzać do ich łóżek aż zrozumieją innej metody nie ma

Gość uppppppppppppppppfg
nie dziala... juz probuje 2 miesiace je oduczyc i nic

uppppppppppppppppfg - no niestety nie pozostaje ci nic innego jak kupic dzieciakom zajefajne lozka.Dla chlopca auto dla dziewczynki jakies rozowe lozko dla ksiezniczki.Nie zartuje!

Gość uppppppppppppppppfg
maja to juz, maja tak odpierdzielone pokoje jak malo ktore dziecko i dalej do nas przylaza mam dosc :/kocham je ale co za duzo to niezdrowo

Konsekwencja! Odprowadzisz do łóżka, przylezą znowu to wstań i odprowadź jeszcze raz - i tak do skutku. Tako rzecze super niania:D - konsekwencja. Pewnie będzie lament, a Ty kilka albo kilkanaście nocy się nie wyśpisz wcale, ale nie ma innej metody. Jak uda Ci się raz, a następny raz pozwolisz to będzie tak od nowa, a cała praca pójdzie na marne. I nie pozwól ssać kciuka bo będzie miał wystające górne zęby!!!!! Jeśli już nie ma bo to chyba pora na mleczaki.

Gość updwnkfcnb
z kcukiem juz soboie poradzilam, wiec jest ok ale musialam sie niezle nameczyc, a odprowadzam je do lozka juz 2 miesiace i ni... zaraz sie zalamie!!! musze zgwalcic meza zeby nie byl taki tatus cukierek bo mnie chuj sgtrzeli

Gość viyvuyv
ciezko ciezko mam to samo...:/

Gość za moment bedzie wiek
dojrzewania i samo im przejdzie