Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmmm

ciaza?!?!?!?!

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmmm

czy plyn ktory wydobywa sie z czlonka meskiego podczas pieszczot ma w sobie plemniki? a jesli tak czy mozna zaplodnic tym kobiete gdy bedzie sie mialo to na palcu i robilo palcowke?

Gość Nastolatka___
tak.

1. Tak, może mieć 2. Tak, można zapłodnić ale prawdopodobieństwo takie tyci-tyci, że można przyjąć "nie da się, ale lepiej tak nie robić" :)

Gość hmmmmmmmmmmm
a jesli nie doszlo do przerwania blony dziewiczej?

no basia, ciekawy wniosek. :) - Czy jakbym włożył palce do kontaktu to popieściłby mnie prąd? - Tak, zostałeś popieszczony przez prąd :)

Gość Nastolatka___
również, choć małe prawdopodobieństwo że jesteś w ciąży.

Gość hmmmmmmmmmmm
aha dziekuje za wypowiedz kurcze obym nie byla ;/

Gość hmmmmmmmmmmm
a po ilu dniach robi sie test ciazowy? czy moglabym zrobic go juz jutro jesli to odbylo sie wczoraj czy za wczesnie?

Gość Nastolatka___
hmm zazwyczaj robi się po 2. tygodniach, ale możesz wejść na www.wpadka.pl i dokłądniej poczytać, albo szybko kupić tabletki te do 72 godzin

Gość hmmmmmmmmmmm
moj chlopak pytal sie dzis w aptece o te tabletki i facet powiedzial ze sa na recepte

Gość hmmmmmmmmmmm
moj chlopak pytal sie dzis w aptece i facet powiedzial mu ze sa na recepte a gdzie ja teraz lekarza znajde ktory mi przepisze jeszcze jutro niedziela

Gość Nastolatka___
nom... musiałabyś iść do ginekologa jak najszybciej, oczywiście jeśli chcesz. ale naprawde jest bardzo małe prawdopodobieństwo - w tym płynie jest mało plemników, mówisz ze błona cała... - daleka droga przed tymi kilkoma plemnikami... ale rozumiem Twój stres. Na pocieszenie moge powiedziec że nam ' ześlizgnęła się gumka ' w trakcie stosunku w 14 dniu cyklu i nie byłam w ciąży ;)

Gość hmmmmmmmmmmm
aha no to tez mieliscie niezlego stresa widze... eh troszke mnie pocieszylas... tylko wlansie najgorsze jest to ze ja jeszcze nie bylam u ginekologa nigdy wiec nie jestem nawet niegdzie zapisana a blona raczej cala no chyba ze mi keidys tampon przebil albo intensywne cwiczenia:P

Gość Nastolatka___
ogólnie proponuje 'pozbyć się błony' i pójść po tabletki do ginekologa bo to najlepsza forma antykoncepcji.

Gość hmmmmmmmmmmm
oj narazie to sie nam odechce takich 'zabaw':p