Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cekinek

myslicie o swojej dawnej

Polecane posty

Gość cekinek

miłości mam męża rodzine i codziennie siedzi mi w głowie, napewno nie mogłabym z nim byc ale myśle

Gość mofo
nie

Gość cekinek
nie czasem mnie to codziennie wkurwia...

Gość cekinek
szczerze to może tylko tego że mój facet nie ptrafi mówić o uczuciach, ale poza tym nie mogłam lepiej trafić, a tamten gadał z byt wiele ...

Gość Prowizorka
Ja nie, bo pierwszy taki powazny zwiazek zbudowalam wlasnie z moim mezem. wczesniej to byly raczej krotkie znajomosci ktore raczej szybko sie konczyly porzuceniem i niestety czesciej to bylam ja ta porzucana (raz rzucilam ja i pare raz nie dopuscilam by cokolwiek sie rozwinelo).

i własnie tego ci brakuje:).musisz zmusić męża , żeby zaczął więcej mówić i wszystko będzie ok:)

a poza tym (potwierdzone na własnej skórze), spróbuj zauważyć, że mąż okazuje uczucia poprzez czyny-dbanie o rodzinę. Niektórzy faceci niestety tak mają i trzeba się z tym pogodzić

Gość cekinek
no właśnie on nie z tych, on jest zdania, że prawdziwym dowodem miłości są czyny a nie puste gadanie... I faktycznie jeśli chodzi o te czyny to nie chce słodzic ale jest za dobrze, ale mimo wszystko czasami mógłby ale ja wiem że on niepotrafi, zreszta ja tez taka jestem znamy sie kupe czasu, a tylko raz z mojej i jego strony padło kocham