Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiie

tak sobie myślę że dobrze mi samej.. i co ja mam z tym zrobić?

Polecane posty

Aggie , jak sobie czytam któryś z kolei topik że super Ci samej to sobie myślę ,że jest dokładnie na odwrót . Robisz dobrą minę do złej gry :P Ja przyznaję się do tego .że jestem samotny i żle mi z tą samotnością.

wiesz nie mam potrzeby odwracania rzeczywistości.. tym bardziej krycia sie na anonimowym forum gdzie nikt mnie nie zna :) ale masz prawo uważać że ściemniam..

Ja jestem sama i często czuję się samotna.. A to w dużej mierze "zasługa" nacisku społecznego... Gdy ktoś jest sam, to od razu uważa się, że jest beznadziejny, nudny, niezaradny życiowo.. Albo to ja mam pecha, że w moim otoczeniu jest dużo ludzi myślących w taki właśnie sposób..

Ciężko się przyznać nawet anonimowo ,że jest się samotnym.A Ty za dużo piszesz na ten temat jak Ci z tą samotnościa dobrze . Sorki ,ale nie przekononasz mnie ,że samemu moze być ok . I nie sądzę ,żeby Tobie też było z tym dobrze .

jak napisałam wierzyć mi nie musisz.. jak ja nie lubie takiej nadinterpretacji.

ja jestem indywidualistą, osobą która nad wszystko uwielbia spokój i cisze.. ludzie mnie najczęściej męczą :) też tam masz elfik?? i dlatego twierdzisz że kłamie? moje związki kończyły szybciej niż zaczynały.. oczywiście nie było ich dużo.. a zwiazek z samą sobą trwa już lata ..

Gość a tak naprawdę to mi się
zdaje że za często słuchasz Maleńczuka , bo nawet zwrot z jego piosenki,

A ja wierzę agiie, że może lepiej czuć się sama ze sobą niż z kimś... Elfik, uwierz, że są tacy ludzie, bo sama znam kogoś takiego..

Gość anulus
Szczerze mówiąc jak sie jest już dłuższy czas samemu to później człowiek się przyzwyczaja do samotności, i nawet jka się ktoś znajdzie to trudno się dostosowac do tego, że jest jeszcze ta druga osoba...

nie słucham.. ja wogóle mało i żadko czegoś słucham.. bo mi zakłuca cisze i mnie drażni.

Gość anulus
niop ja np mam faceta ale czasami myśle, że fajnie by było byc samemu..przynajmniej w niektórych sytuacjach...

ja np: rozumiem osoby któr nie są w stanie życie samemu.. tylko że w pewnym stopniu zniewolenie.

Jak dla mnie za często pojawiaja się nowe topiki Twojego autorstwa : jak dobrze Ci samej ze sobą .Mam dziwne przeczucie ,że poprostu sobie to wmawiasz ;) Oczywiście lepiej być w zwiazku z kochaną osobą ,niż w związku na siłę - bo samotność na na dłuższy czas jest nie do wytrzymania . Nie wiem dlaczego związek traktujesz jako zniewolenie ? Może w tym Twój problem ?

rzeczywiście czesto bo to drugi chyba.

Nie liczyłem , ale na pewno więcej . Zdąrzyłem zwrócić na nie uwagę .

eh.. cóż z tego jak przez ten nick Twój nie mogę Cię nie lubić..:P -- ja nie twierdze, że chce byc sama zawsze, ale też nie mówię że jest mi źle bo wtedy bym kłamała..

jasne 7 logowań i taki wiedzący jestes

domyślam się.. a jaki był pierwszy?

Jak bym chciał to bym na nim wszedł , ale nie chcę :)

a czarny był? zresztą czy to ważne?

A ja jestem samotna i jest wrecz odwrotnie. Bardzo jest mi z tym źle. Ludzi sa przystosowani do życia we dwoje :)

też miałam elfika nika kiedyś - ale nie tutaj

Ludzie mówią tak - ni eboisz się zostaniesz sama na starość - a ja się pytam a skąd ta pewność że jeśli wyjdę za mąż.. to nie zostanę sama.. moja babcia została sama po 15latch małżeństwa a teraz ma 80 prawie.. ponad 30 jest sama.. nie ma reguły.. a cierpiała napewno bardziej.. niż gdyby była sama/ - co nie zmienia faktu że jesli nadejdzie moja miłosć to się będe przed nią bronić.. wręcz przeciwnie.. nie będę. jednak teraz jest jak jest i to akceptuje i lubie..

To sympatyczny nick :) Zmykam Aggie , miło się rozmawiało :)

mi też w sumie dobrze... a może dlatego, że nie wiem jak to wygląda? no nieważne 🖐️ ale mnie nikt nie uświadamia i pewnie nie będzie \"o złej samotności\" :P nic z tym nie robić... bo i co?

Gość pasazer na gape
no to posluchajcie. lecialam z fr do polski, odwolali lot bo byla awaria. linie lotnicze fundowaly nam hotel. podzielili nas na 3 grupy: rodziny, malzenstwa i single. ja poszlam do singli. wiezli nas 40 min od lotniska autobusem- juz sie zaczela imprezka (poszly alkohole z bezclowej) a w hotelu balowalismy do rana :D i kto ma lepiej? hehehe