Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greta55464

kryzys 30 altki

Polecane posty

Gość greta55464

w tym roku kończę 31 lat i jestem przerażona kto ma podobnie ? dziewczyny młodsze chcialam was ostrzec ze czas bardzo szybko plynie mnie nikt nie ostrzegl że dotknie mnie 30 lat, czuje ze zamiast pilnie sie uczyc moglam inaczej wykorzystac mlode lata bo i tak nic z tego nie bedzie brrrr

Gość xwoman
Ja mam 24 lata i stosunkowo mało w tym wieku osiągnęłam. Mnie nawet nie musisz ostrzegać. Czas szybko płynie... Ja się pomęcze do 28 w cholernym domu i zwiewam... Potem będe próbowała ułożyć sobie życie. A Ty, autorko nie poddawaj się! Za 5 lat będziesz załowała że teraz byłaś nawet młoda i jeszcze mogłaś coś zdziałać. Walcz o swoje mimo wieku! Jak miałam 20 lat wydawało mi się że jestem "stara". Teraz bym chicała mieć tamte lata. Pozdrawiam

Gość mam to samo co autorka
topiku ale jestwem o rok starsza.

kochana ja mam 35lat.gdy dobijałam do 30-stki także się błam.teraz przeraża mnie 40-stka.pozdrawiam

Jesteś jeszcze młoda. Dlaczego nie mogłabys dalej realizowac swoich marzeń? Skoro czegoś chcesz, zrób to!

Gość rtr4yyter
jJAabukowa Mambo masz juz 30 ? wiesz jeszcze niedano bylo ze mna oki ale cos sie zmienia po 30 w mysleniu choc w zyciu nic sie nei zmienilo zaczynam czuc lek, nie stale ale coraz czesciej, tym czesciej im gorsza jest pogoda

Gość rtr4yyter
po 3o jest tak że spotykasz np. znajoma a ona ma zmarchy i to tak uderza i potem coraz wiecej takich przykrych zdarzen, spotykasz byly obiekt uczuc a on ma lyse zakola i to tak niszczy po trochu