Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania 28*

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość Ania 28*

Czy lubicie być łaskotane i jak reagujecie jak was np. łaskocze wasz facet? gdzie macie największe łaskotki ?

Gość Nastolatka___
ja nie mam standardowych łaskotek - zaczynam się chichrać dopiero jak facet gryzie mnie po udach albo chucha mi na szyję xD

Gość Wygolona i wrażliwa
Ja jestem bardzo wrażliwa na łaskotki i mój facet to ciągle wykorzystuje, kiedyś przywiązał mnie do łóżka i łaskotał piórkiem pawim ze ściany przez pół godziny :) nawet fajnie było, tylko że ja nie mogłam wytrzymać ze śmiechu :) hahaa :)

Gość anulus
łaskotki?? owszem ale z umiarem ;) a miejsca to: szyjka, plecki- ale tak w okolicach barkow, brzuszek..niop to na tyle..aa nie jeszcze stopki;D

Gość ehhhhhhhhhhhhhh...ja
no więc tak... owszem mam łaskotki... chociaż trudno to nazwać łaskotkami bo zamiast mnia łaskotać do śmiechu łaskotają do orgazmu...:-) i mam je na całym ciele... czasami sama się dziwie że tak można.,

a ja ,mam wszedzie laskotki stopki kolanka pupcia plecy brzuszek szyja uszy heheh

Gość Marta A
Ja mam łaskotki pod pachami, ale też na szyi. raz na dyskotece facet mnie dotknął pod pachami, :) myślałam że umrę ze śmiechu :)

Gość Aria Giovanii
A mnie strasznie kręci łaskotanie pod pachami :)

Gość lukrecyjka23
M

Gość Magdania
Ja mam wszędzie łaskotki :) Ale........ uwielbiam jak mnie facet zwiąże i porządnie wyłaskocze !! Kręci mnie to ! :P

A za to bardoz lubię łaskotać. Sczególnie, gdy kobieta jest bezbronna, tak jak piszesz :). Kogos to jeszcze kreci?