Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirelcia.fila

Ból pęcherza w czasie ciąży

Polecane posty

Gość mirelcia.fila

Witam wszystkie Panie>) Zwracam się z prośbą o radę. Jestem w 3 miesiącu ciąży,i wystąpiły u mnie objawy częstego oddawania moczu. Tak naprawdę to jest tylko kilka kropelek:( po kilku minutach znów to samo... najprawdopodobniej to nie jet przeziębiony pęcherz,lecz dzidziuś rośnie i naciska na pęcherz. Jest to bardzo nieprzyjemne uczucie i dość wyczerpujące. POradzćie co mogę zrobić aby złagodzić te objawy,bardzo się męcze przez to i spać nie mogę w nocy. pomocy!:(

Gość shshssa
proponuje woda mineralna niegazowna plus sok z cytryny pomaga i popijać sobie z 4 w ciagu dnia

to całkiem normalny objaw kiedy oddaje się często kropelki moczu bo to tylko wrażenie ucisk powoduje że odczuwasz potrzebę pójścia do wc Ale żeby to było bolesne hmmm ja bym się skonsultowała z lekarzem bo może to być zapalenie pęcherza które nie jest dobre podczas ciąży

Gość kenta
Ja jestem na pólmetku ciązy... Zglosilam lakerce ból przy oddawaniu moczu i stwierdzila po badaniach, że mam zapalenie wywolane jakimis grzybkami... :( I leki... Także nie radze robić nic na wlasną rękę... Lekarz!