Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przez niego kloce sie z mezem

wkurwia mnie moj szwagier

Polecane posty

Jest kompletnie niesamodzielny, ma 25 lat i nic nie potrafi sam zrobic. Niestety jest tak, ze mieszka z rodzicami pod nami. Dzis wolny dzien moglismy z mezem polezec w lozku dluzej to on wlazi do nas przed 12 i oglasza ze jest glodny i by mu cos do jedzenia zrobic. a sam kurde to nie potrafi? Nienawidze takich niesamodzielnych ludzi.

no proszę Cię, nie mów że specjalnie wstałas, żeby mu sniadanie zrobić :O...

Gość co za palant
niech do mamusi idzie . nie rozumiem czegos takiego nie mozecie mu powiedziec ze to was nie obchodzi ze on jest glodny. przeciez to dorosly facet

Nie nic mu nie zrobilam i jeszcze o to sie z mezem pklocilam bo on stwierdzil ze jestem egoistka. Wlasnie jego mamusia (tesciowa) poszla z tesciem na jakis chrzest wiec obiad mamy zrobic sami. Przez caly tydzien praktycznie mijam sie z mezem bo oboje praca i ja jeszcze studia, przychodzi wolny dzien ze moglibysmy byc razem i ten cholerny szwagier wlazi do nas juz przed poludniem.

Gość mąż troskliwy
i ta cholerna teściowa co to w niedzielę nawet nie chce robic obiadu. Ale ty głupia

O tesciowej nic nie wspominalam. W ciagu tygodnia sami sobie gotujemy i jemy kiedy chcemy. Tylko wlasnie szwagier jest przyzwyczajony, ze wszystko za niego zrobi mamusia. Mowi "jestem glodny" i mamusia juz mu obiad robi. Ludzie, on ma 25 lat i nic nie potrafi sam zrobic. studiow nie ukonczyl, nie pracuje, nawet nigdy z dziewczyna nie byl.

Gość trzeba bylo zaczac sie
dobierac do meza, pokochac sie porzadnie- ciekawe czy dalej nazywalby cie egoistka ;) co za palnt

a dlaczego on żre u was a nie na dole skoro tam mieszka? wstawcie drzwi na klucz, żeby nie mogł wejśc na pietro ...zakluczcie je i już, niech gloduje na dole, pokaż granice bo Cię zameczy ta pierdoła:P

Gość d z i a r a
jak zwykle kurwa wszystko jednostronnie

Gość zgadzam się się z mi mała
nic dodać nic ująć

Gość glajdak
ja mam to samo tylko ze on ma 17 lat jest debilem jakiego nie widziałem nic nie potrafi zrobić tylko grać w CS i denerwuje mnie bo jak leże ze swoją to przyjdzie i głupio dogaduje albo zaczyna gryź palce raz dostał o demnie bo wkur... mnie bo powiedział ze jestem cwelem bo tak w tej grze gada