Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaa

Poszukuje dobrego kardiologa z Olsztyna

Polecane posty

Gość onaaaaaaaaa

moze ktos jest z Olsztyna i poleci mi dobrego kardiologa, bedę wdzięczna- z góry dziekuję.

Gość tylko
Dr Mocarska - Górna bardzo dobry lekarz i wspaniała kobieta

Gość onaaaaaaaaa
a mozesz mi dac jakies jej namiary? ja słyszałam ze bardzo dobry jest Piotr Żelazny, słyszałas moze o nim ??tylko nie wiem czy on przyjmuje tez prywatnie

Gość onaaaaaaaaa
ona mam rozumiec przyjmuje prywatnie, leczysz sie prywatnie? ten nr telefonu co podalas to prywatny jej?

Gość tylko
Tu gdzie podałam to prywatnie, codziennie po południu od 14, trzeba wcześniej zadzwonić i się umówić, telefon przyjmuje recepcjonistka ale jak powiesz, że bardzo źle się czujesz i chcesz rozmawiać z dr to ona cię połączy a dr nikomu jeszcze nie odmówiła, czasem to przychodzi i w sobotę. Jak masz skierowanie to ona przyjmuje w przychodni na Żołnierskiej za sanepidem, tylko podejrzewam, że tam trzeba czekać kilka miesięcy

Gość onaaaaaaaaa
aha wiec jutro zazdwonie około 12 godziny- mam nadzieje ze ktos odbierze o tej porze,,,,a na co sie leczysz?

Gość tylko
niedokrwienie mięśnia sercowego, nadciśnienie, arytmia, zwolniona praca serca, na miejscu wykonuje badania:próbę wysiłkową, ekg, zakłada holtera a przede wszystkim dużo tłumaczy możesz pytać o co chcesz zawsze ma czas.

Gość tylko
ta buźka to przypadek

Gość onaaaaaaaaa
fajnie, jutro zadzwonie tam,bardzo Ci dziękuję za informacje,,,jak mi sie cos przypomni to jeszcze napisze :)

Gość onaaaaaaaaa
naczytałam sie w necie duzo pozytywnych informacji o tym Zelaznym, ale chyba on nie przyjmuje prywatnie, bo nie mogłam znalezc w necie, on jest ordynatorem szpitala wojewodzkiego

Gość onaaaaaaaaa

Gość bnnnnnnnnnnn

Gość wiktoria741
Ja ostatnio szukałam kardiologa na nfz z krótkim czasem oczekiwania i wyobraźcie sobie, że nie ma nikogo kto by miał miejsce w ciągu najbliższych sześciu miesiecy :/ Zaczęłam się zastanawiać nad wykupieniem pakietu medycznego z http://poznaj.omsignum.pl/JYA24738956 Nie musiałabym tyle czasu czekać na wizytę u specjalisty - w Signum czeka się ok 5 dni.