Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam taki problem

on 46 ja 27

Polecane posty

Gość mam taki problem

jestem w zwiazku ze sporo starszym facetem... na poczatku bylo swietnie podkazdym w zgledem a w lozku po prostu niebo ostatnio cos sie popsulo on powiedzial ze nie radzi sobie z moim temperamentem dziwne bo wczesniej byl zachwycony:(

Gość updwnkfcnb
przejdzie, ja jestem w zwiazku 26 i 46 lat i jest cudownie , jestesmy razem od lat 7:)

Gość bleblubla
nekrofilki :o lecace na kase dziwki...

Gość jakiśgość
a jak duży masz temperament i jak długo z nim jesteś

Gość updwnkfcnb
ja mam ogromny temperament i moj maz tez, potrafimy cale weekendy z lozka nie wychodxzic , i kochamy sie tez co wieczor wiec nie jest zle :) a jak trzeba na weekend wspomaganie to i sie wspomagamy :)

Gość mam taki problem
spory jestesmy ze soba ok roku ( a mieszkamy razem 7 miesiecy)

Gość jakiśgość
więc niema co się obawiać to zwykłe przesycenie dla organizmu.tak już jest.wszystko wróci do normy

Gość ovidjfpvkepfo
pan jest dumny że ma taką młodą lasunię, ech sam seks

Gość zaciekawiony 46
"a jak trzeba na weekend wspomaganie to i sie wspomagamy " czym i jak? Bo mi czasami potrzeba wspomagania :-)

Gość updwnkfcnb
sex nie jest nawazniejszy, jest wazny ale nie NAJWAZNIEJSZY! kocha sie kogos za to kim jest, z drobne gesty, przytulenie, za to co ma w glowie, za to jaki jest wobec ciebie i inych, za serce nie za kutasa bo jego na poczatku znajomosci nie widac... sex jest waznym elementem okazywania milosci zgadzam sie ale nie najwazniejszym...

Gość updwnkfcnb
jak to czym, ogolnie moj partner nie ma problemow z sexem, ale jak juz tak 20 raz z kolei (oczywscie z przerwami na reeneracjeg)to poprostu biezemu wiagre :) i stoi az do poniedzilku rano :) i nie widzimy zeby to bylo upokazajace wziecie tabletki, skoro ma sie ochote to zawsze wspomoc sie mozna :) noi i w naszym przypadku trafil swoj na swego bo obydwoje uwielbiamy sex

Gość updwnkfcnb
oczywiscie dochodza pieszczoty dlygie, sexowne ubranka, zabwaeczki, sibratory kulki pompki i rozne tego typu rzeczy ale to juz dla urozmaicenia :) i potrafimy nie wylezc z lozka od piatku wieczor do poniezialku rano :)

Gość mam taki problem
updwnkfcnb spierdalaj z tego topiku