Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie pomóżcie

Co zrobić?

Polecane posty

Gość pomóżcie pomóżcie

Dzwonie jego nie ma w domu... :( Chcę się spotkać on nie ma czasu... :( Nigdy nie oddzwania dzwonie tylko ja wszędzie go szukam :( Ostatnio nie ma czasu w ogolę żeby przyjść do mnie czy żeby wyjść ze mną do miasta ale u kolegów siedzi do 22 Kiedy sie spotkamy jest miły normalny tak jak zawsze mówi że mnie kocha przytula całuje jest ok tylko ja się dziwnie czuje ;( Już dwa razy płakałam przy nim ostatnio wczoraj powiedziałam mu że sie wcale nie interesuje mną ze tylko ja dzwonie on nigdy nie zadzwoni żeby sie spotkać ostatnio, przepraszał było w miarę dobrze gdy odchodziłam zapytałam sie zadzwonisz dzisiaj wieczorem?? - Tak zadzwonię kochanie... Nie zadzwonił... Do teraz... Nie wiem co mam robić ? Kocham go ale jest mi źle nie wiem czy chce odejść od niego bo boje sie samotności.... ;( Jestem w wielkiej kropce... ;( Pomocy

Gość juz mu nie zalezy na tobie

Gość d z i a r a
kopnij go w dupę

Gość pomóżcie pomóżcie
Ale mówi że zależy że kocha słyszę to codziennie ... ;( Jesteśmy razem 2 lata naprawdę mi ciężko

Gość zrobic sobie z Ciebie kolo
zapasowe przykro mi, ale tak mysle:(

Gość pomóżcie pomóżcie
Koło zapasowe tez tak pomyślałam bo przychodzi tylko gdy czegoś chce... Wiadomo po co nie będę tłumaczyć.. Ostatnio odmawiam po prostu nie on nie odzywa się z 10 minut ale zaraz sam przychodzi i sie przytula

Gość zrobil sobie z Ciebie kolo

Gość Anabella5647
Nie zabiegaj o niego,zdystansuj się. Jesli mu zależy będzie o Ciebie zabiegać,na razie jestes dla niego pewnikiem i przewidywalnością(dzwonisz,pierwsza się odzywasz) Więcej tajemnicy,każdy z nas je lubi,czy to kobieta czy to mężczyzna...A jesli mimo to nie zmieni zachowania to...sama wiesz...

przestan sie narzucac, przestan przy nim plakac, przestan najlepiej w ogole sie nim interesowac... ech, kobiety, wezcie sie w koncu w garsc.

Gość ile razy wam trzeba
mówić, że patrzy się na to co facet robi, a nie na to co mówi. Idiotki. :O

Gość pomóżcie pomóżcie
Ok nie odzywam sie cały dzień chociaż mnie strasznie ciągnie ale ile można czekać aż mnie krew zalewa... ;/ Te jego obietnice

Gość pomóżcie pomóżcie
Zerwę bo nie daje sobie rady...

Gość przecier z pomidora.
pozwól mu zatęsknić. niech teraz on dzwoni i zabiega o Twój czas. taki kopniak w dupe dobrze mu zrobi;)