Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akuki

na ile przed porodem miałyscie skurcze w dole brzucha?

Polecane posty

Gość akuki

chodzi nie o sztywnienie brzucha,ale o ból w dole brzucha.ja mam termin na za tydzień ,a od wczoraj mam skurcze nieregularne.to może w tym tyg urodze?miałyscie tak na ile dni przed porodem?

Gość akuki
pomoże mi ktoś?

ja tez mam termin na za tydzien, a kilka dni temu całą noc miałam bóle brzucha takie jak podczas miesiączki, i mam takie pobolewania.

mnie nie bolało nic, tylko na koniec noga mi drentwiala, dzien po terminie nagle pękł pęcherz, dostalam skurczy co 5 min i jazda na porodówkę:) powodzenia

Gość miałam skurcze
jakis czas przed terminem, w ostatnie dwa dni bylo ich kilka dziennie,a dzien porodu wygladal tak ze rano odszedl czop i skurcze mialam co kilkadziesiat minut, wieczorem juz co 20 i na porodowke szybciutko

akuki - ja mam bole podbrzusza jestem w terminie a boli od ponad 2 tyg.codziennie i coraz mocniej.

Gość kasia 211
u mnie tez juz sporo czasu tez mze z tygodnie tylko wczesniej ni ebylo codziennie a teraz pare razy dziennie tylko nie wiem czy to pod wplywem ruchow dziecka czy to skurcze moze ty sie bardziej orientujesz,

ja mialam przeddzien porodu-takie bóle podbrzusza jak na okres i potem w dzien porodu-rano jeszcze nieregularne potem pod wieczor juz co 5 min, urodzilam o 21.00 a powiem to tak-zdziwilo mnie ze skurcze porodowe sa takie same jak te przed okresem...:) ja myslalam ze caly brzuch boli a nie tylko podbrzusze...:)

urodzilam 6 dni przed terminem

Gość alka76
czy bóle w dole przed porodem przyspieszają rozwarcie się szyjki macicy czy nie mają z tym nic wspólnego....? Bardzo proszę o odpowiedź ponieważ takie bóle brzucha męczą mnie od tygodnia i się zastanawiam bo z pierwszą ciażą wogule ich nie miała , pozdrawiam , alka