Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Metanol z H2o

Postanowilem odejsc od zony do kochanki...

Polecane posty

Gość Metanol z H2o

Fakt, ze zylem z zona jakies 10 lat. Od ostatniego roku zaczalem jednak miec kochanke. Zapytacie pewnie dlaczego- zona sie roztyla, ja caly czas w robocie a w domu slysze tylko narzekania jak to "malo zarabiam" (okolo 7tys na reke w miesiacu). Zaczalem wiec miec kochanke- podwladna z pracy; niby nie bylo niczego wielkiego ale zaczelismy sie sobie zwierzac, coraz blize nam bylo, itd... W swieta zona dowiedziala sie wszystkiego od jej kolezanki. Oczywiscie awantura, itd... Postawila mi ultimatum- ona albo kochanka. Mamy niby dzieci, itd... ale musze tez myslec o sobie. Ona nic sobie nie robi z tego ze wytykam jej wady- prawde mowiac wyglada jak wieloryb ktoremu sie nic nie chce. Trudno mozecie mnie obrazac ale ja wybieram SWOJE szczescie- POZDRWAIAM!

no cóż powodzenia:) czy trzeba sie roztyć,żeby mąż znalazł sobie kochankę?

Gość sspspsppsps
Ja tam faceta rozumiem. Przynajmniej ma odwagę się rozwieść a nie ciągnąć romans na boku.

jestem w stanie zrozumieć dlaczego odchodzisz itp itd.. tylko że nie jestem zwolenniczką "posiadania kochanek/kochanków" nie jesteś szczęśliwy w małżeństwie to rozmawiam, nic to nie daje to odchodzę i dostarczam żonie/mężowi papiery rozwodowe.. bez ranienia się.. w gruncie rzeczy Ty jesteś "ofiarą" w tym związku a przez to że znalazłeś sobie kochankę i do niej odchodzisz zrobiłeś ze swojej żony cierpiętnicę..

oczywiście,że tak.

nikt zony do cierpienia nie zmusza. minie trochę czasu i się pozbiera. To sie zdarza. Kochanki czasem sie przytrafiają jak deszcz, trudno niekiedy przewidzieć że spadnie.

Gość Purpurowaa łza
ja powiem tak- JESTEŚ WIELKI... nie każdy facet zdobyłby sie na odejscie od żony, wolą spotkania za pieniądze, kłamią, oszukują, miam pana , ktoremu zona sie roztyła po urodzeniu drugiedo dzecka, przychodzil, płakał, zalił sie -tracił kase a pozniej potulne wracal do zonki..badyl! tobie gratuluje wyboru- zycie jest jedno . Niewarto zyc w kłamstwie, niewarto oszukiwać siebie i zony. Niewarto

fakt, lepiej odejsc od zony, niz ja oklamywac latami...bo raczej nie zasluguje na to nikt

a potem ona (zona ) szukając wsparcia(finansowego) zrzuci wage . i sie weżmie za siebie . chłopie czego ty sie spodziewasz , przy takim dochodzie to ja bym jak Pamelka wyglądała i jeszcze męża nad niebiosa wynosiła m,żeby tylko wszystko miał (włącznie z sliczna zgrabna zona do której chciałoby mu sie wracac) . masz leniwa babe ,która przyzwyczaiła sie do dobrobytu ,i ruszyc jej sie dupy nie chce ,aby ciebie zatrzymać . dzieci i tak alimenty dostana , tata będzie sie poczuwał do opieki nad nimi . Powodzenia 🌼

i rozumiem że mamy ci jeszcze za to kupić kwiaty za to czy tak po prostu się chwalisz

Gość Mamy niby dzieci
HA ha ha Super to napisał!

Gość obca_owca
bedac na miejscu zony tez bym wolala jasna sytuacje - albo ona albo ja - a nawet rozstanie niz ciagniecie na sile zwiazku i romasowanie na boku. tak sie przeciez w zyciu czasem zdarza. wtedy nieszczesliwe sa 3 osoby a tak to tylko jedna, ktora prawdopodobnie wytrwa i bedzie miala szanse na znalezienie swojego szczescia. czy nie?

Gość ..a ja zwijam sreberka
prowokacja ... na doatek napisana przez dziewczyne

Gość Purpurowaa łza
ja mimo tego co robie - nietoleruje kochanek/kochankow.. w Polsce nieistnieje bigamia, jest jeden facet i jedna kobieta. tyle!nie ma miejsca na trzecią osobę. lubie jasne sytuacje, a nie jakis potajemne spotkania, romanse itp. ale moze kogoś kręci ryzyko..? poza tym istnieje rowniez szacunek dla osoby ,ktorej przysięgało sie wiernosc, miłosc.. gdy zaczyna sie zdradzac- zaczyna sie zdradzac szacunek do siebie i do zony. wiec albo ..albo.. i ja jestem egoistką- wybrałabym tak jak autor topiku- swoje szczecie.

Gość gość
Jestem kochanką.....stało się...

Gość gość
"Niby mamy dzieci" brakowalo mi jeszcze dalszego ciagu, np. "...ale tez sa grube wiec niewiem czy moje". Jestes niedowartosciowany i to smutne. Wybierasz lepsze zycie. Powodzenia!