Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obca_owca

do łóżka z żonatym

Polecane posty

Gość obca_owca

proszę o opinie. między mną i kolegą z pracy iskrzy niemiłościernie. powstrzymuję się tylko dlatego, że on ma żonę i dziecko a ja jeszcze resztki czystego sumienia. z drugiej strony tu nie chodzi o zaangażowanie na dłużej, rozbijanie rodziny itede. ale o zwykły numerek, czysty seks. chwileczka zapomnienia. "bez zobowiazan, zaklec, przysiag, wielkich slow". wiem doskonale, że on też tego chce, i gdybym przesunęła granice już dawno doszłoby do tego. atmosfera jest coraz gęstsza i coraz trudniej mi nad sobą panować zwłaszcza, że widujemy się codziennie. nie chcę szukać nowej pracy, bo w tej mi dobrze i żal byłoby mi ją zamienić. a może to on powinien odejść z pracy? a może nie robić nic i cały czas pracować w tej elektrycznej atmosferze? tylko jak długo można wytrzymac? poradzcie cos.

Gość przecier z pomidorów
a Ty masz kogoś męża\chłopaka?? ja uważam, że to ta strona, która kogos ma powinna się pilnowac. i jezeli już zmiana pracy, to on ja zmienić powinien. ja bym się chyba nie pakowała w romans...

Gość beti33
pomyśl sobie ze ty to ta żona ....myślę ze byś nie chciała być nią

Gość obca_owca
ja aktualnie nie mam ani meza ani chlopaka. i wcale nie chce sie pakowac w zaangazowany romans. ale to chyba nie ja powinnam stawiac granice, tylko on, prawda? no i oczywiscie nie chcialabym byc zona, ktorej maz ma ochote na kogos innego, heh. ale czy to moja wina czy tego malzenstwa?

Gość maam to samo
jedyna kwestia to praca, jej tylko szkoda, jak klopotow w pracy sie nie boisz to smialo, po co sie zadreczac, w koncu przyjaciolce sie tego nie robi ale czemu masz los jakiejs niznanej baby przekladac nad swoj?? poza tym jak ktos wczesniej napisal to strona zonata powinna sie pilnowac a skoro on tego chce to korzystaj ja tez skorzystamtylko najpierw z nim poflirtuje

Gość ppppppppppppffffffffffffffffff
szukasz aprobaty? nie znajdziesz to co zamierzacie zrobic jest niemoralne - jest krzywdzace dla kogos, kto nawet nie ma szans przeciwdzialac - wyjatkowo niesmaczny pomysl

przesrane w pracy się nie wojuje..wiesz czym najpierw cudny sex..później będzie skomlał o więcej (bo Tyś nie żona) później będzie obiecywał cuda na kiju dłuugo potem Ty się zaangażujesz i będziesz w ciemnej du..pie a jak nie wypali? to facet Cię wygryzie z pracy..nie pytaj jak..on ma rodzinę na utrzymaniu i MUSI pracować

Gość beti33
sama sobie odpowiedziałaś na to pytanie to po co sie pytasz przecież chcesz z nim iść do łóżka twoje sumienie i twoja dupa

Gość przecier z pomidorów
jeżeli to miałby być tylko jeden dwa numerki to myśle, że tragedia by to nie była. skoro on jest tego pewien i zdaje sobie sprawę z konsekwencji (że ktoś się dowiedzieć moze itp) i dalej tego chce to go ahead i korzystaj;)

Gość tryfga
a co wy tak zganiacie odpowiedzialnośc na faceta jedynie . Bezwolne sie znalazły , jak chce to mu dam . Zawsze tak postepujecie ???? Bez odpowiedzialności ,bez zasad i bez szacunku wobec siebie i innych .

Gość tryfga
,,w koncu przyjaciolce sie tego nie robi ale czemu masz los jakiejs niznanej baby przekladac nad swoj??,, a to mnie wręcz rozwaliło :o

Gość nie rob tego
iskrzenie i sam flirt jest tez przyjemny. Nie trzeba koniecznie konsumowac. :-D Jezeli juz koniecznie chcesz to zrob to ale poswiec tez swoja prace i zwolnij sie z niej. Nie poswiecaj tylko biednej zony i dziecka ale sama siebie rowniez. Acha i jescze jedno : a co jezeli on jest dno w lozku???? Warto bedzie??

nawet sie nie zastanawiaj tylko zapalaj,póki on ma chęć jeszcze

Gość obca_owca
owszem. iskrzenie i sam flirt tez sa przyjemne. ale czy wtedy to nie jest "bez odpowiedzialnosci, bez zasad i bez szacunku do siebie i innych"? czy sadzicie, ze flirtowanie jest ok a konsumowanie juz nie?

Gość maam to samo
flirt tez nie jest ok..... najgorsze to ta praca, odpowiedz sobie czy chwila przyjemnosci jest warta ewentualnych klopotow w pracy, jak jest to dzialaj a te cnotki wszystkie, jakie one swiete....

Gość po co Wam opinie
skoro gdy ktoś mówi że nie warto - wyzywacie od świętych i cnotek;)?

Gość obca_owca
niestety praca jest warta zeby o nia dbac. ale jak dlugo mozna ignorowac umizgi i nie reagowac na adorowanie? no pliis, dziewczyny nie mowcie, ze mozecie sie oprzec komus, kto was uwielbia?

Gość podstawowa zasada
w robocie się do łóżka nie chadza, bo to sprawia niepotrzebne powiązania i niezdrowe zależności personalne

Gość podstawowa zasada
bo robota to robota a nie burdel

Gość 2 podstawowa zasada
Do łóżka z żonatym, jeśli się nie jest tą żoną, nie chadza się. Nie ma to żadnych plusów. A może się mylę?

Gość z doswiadczenia powiem
warto,a nawet trzeba,nie warto zadreczac sie.Fajny seks to jest to .Zawsze zostana mile wspomnienia.Przeciez mowisz jasno,ze nie masz zamiaru roznbijac rodziny:D

gorzej jak sie spodoba, to nie skonczy sie na jedym numerku... zawsze istnieje prawdopodobienstwo, ze ktores z was sie zaangazuje... serce nie sługa :)

Gość 2 podstawowa zasada
z doświadczenia: przyjemna jest faza pogoni za królikiem, nie złapania królika. No chyba, że nie ma się skrupułów, charakteru i sumienia;) Wtedy życzę dobrej zabawy, w innym wypadku trudniej spojrzeć komuś i sobie w oczy;) Każdy jest kowalem własnego losu aha i jeszcze jedno proszę o niestawianie na mojej drodze takiego faceta i takiej koleżanki z pracy;)

samo zycie,niestety,trzeba umiec sobie radzic:D,a seks jest zawsze mile widziany:P

Gość ppppppppppppffffffffffffffffff
owco zalożmy, ze poszliscie dzis do lozka - co sie dzieje potem a) bylo do doopy, facet ma malego, lubi tylko anal i nie myje zebow - nie spodobalo ci sie - ale za to on jest zachwycony... co robisz? b) bylo genialnie, bzyliard megaorgazmow, zemdlalas z rozkoszy - ale on jakos dziwnie cie unika.. chyba mu nie spasowal twoj za maly biust... co robisz? c) obojgu wam sie usunela ziemia pod nogami - bylo genialnie - nie ma mowy zeby nie bylo nastepnego i nastepnego razu - co robicie? pomijam kwestie moralna - zona w tym ucierpi najbardziej - zupelnie niezasluzenie ot, bedzie ofiara swedzonacego fiuta i cipki.

Gość pomyśl chwilę
po co ci żonaty dziewczyno? mało to chodzi po świeci chłopów? dla czystego seksu ? pewnie że facet chce jakiejś odskoczni od szarej rzeczywistości i z chęcią zabawiłby się .Ale jak ty po tym wszystkim zakochasz się na poważnie...Chyba on nic ci nie zaoferuje.

Gość maam to samo
jak praca jest fajna to jednak nie warto, powaznie ciezko zyc pracowac z kims kto cie podrywa, wspolczuje ci ale jednak nie warto robic sobie klopotow w pracy sam powod ze cie uwelbia to nie powod zeby isc do lozka, to ty musisz go uwielbiac a jak praca jest fajna, i na dodatek on nie wywoluje u ciebie natychmiastowej ochoty na gwalt na nim :P to nie warto.... sam powod ze ci uwielbia to za malo...

Gość obca_owca
maam to samo: czy u Ciebie wywoluje "natychmiastowa ochote na gwalt"?

te rady powyzej,to sa rady ciotek klotek.Troche luzu w zyciu:P,to,ze facet ma zone,nie znaczy,ze jest juz umarly:P

Gość podstawowa zasada
możesz być pewna że jak z facetem pójdziesz do łóżka, to więcej niż pewne że wszyscy sie dowiedzą, i możesz stać się elemetem przechodnim sflustrowanych kolegów, a jeśli to lubisz to inna sprawa