Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obca_owca

do łóżka z żonatym

Polecane posty

Gość ula 234
a ja z doświadczenia powiem,że nie zawsze" luz "jest na miejscu...

Gość z doswiadczenia powiem
jestescie nudziarami,a autorka i tak przespi sie z nim:D.Samo zycie

Gość nie można wykluczyć
bliskiego spotkania z rogatą żoną, a takie żony rękę mają ciężką i możesz się pozbyć owłosienia na głowie i całkiem możliwe że i na pipce

Gość maam to samo
do autorki->tak, :P inaczej nigdy bym sie nie wpakowala w romans z zonatym facetem bo to dla kobiet zwykle cierpienie, no ale ja nie bede miec klopotow w pracy przez niego, ona ma wiecej do stracenia. Ja studiuje, on pracuje ale nie na mojej uczelni, romans z wykladowca to juz hardkor na razie jestesmy na etapie flirtu, uwielbiam z nim flirtowac ale wiem ze jesli on zechce wiecej to ja sie nie zawacham

Gość maam to samo
edit: literówka: mialo byc ze on ma wiecej do stracenia oczywiscie, nie ona

Gość maam to samo
Rany zmeczona jestem juz :) ZAWAHAM a nie zawacham.....

Gość nie rob tego
Taka sama roznica jak pomiedzy ogladaniem ciastka na wystawie a spalaszowaniem go.. Niektorzy mysle ze same ogladanie jest tez be, ale ja mysle ze dopiero dobranie sie do niego jest be.. Ogladanie cacy:-D

Gość maam to samo
Rany, ale jestem zmeczona HARDCOR a nie hardkor.....

Gość maam to samo
Rany, ale ze mnie idiotka...

Gość kikikikiki
Po 1 ten gosciu to ładny popierdoleniec ma zone a na boki łazi co za fiut zycze mu zeby mu niestanoł ani z Toba ani z zadna inna no chybha ze z zonka Sama jestem zona i mama mam mega poczucie chumoru i czasem sobie zartuje z kolegami z pracy....ale umiem odroznic co mozna a co nie... Postaw sie dziewczyno na miejscu zony........bo kiedys zapewne z nia bedziesz chcialabys zeby jakas suka wskoczyla twojemu mezusiowy do łóżka?? niewydaje mi sie... Nie mowiac juz o biednym dziecku ktore najprawdopodobniej straci ojca Ale z 2 strony nie Ty to inna Taki typ faceta......Jak go swedzi to niech sie podrapie albo do zony spiepsza!!!!!!

Gość żonaci sa lepsi
od kawalerów :D przynajmniej wiedzą o co chodzi w te klocki :)

nie nie i jeszcze raz nie ! niech kazdy zna swoje miejsce! nie zlapalas na czas chlopa w swe sidla to go sobie odpusc i szukaj tylko wolnych. Takich tez chodzi mnostwo po swiecie!

nie wydaje mi się żebyśmy były nudziarami tylko dlatego że mamy jakieś zasady moralne!!!!!!

dlaczego winicie wolna kobietę że zadała się z zonatym Przecież ona jest wolna i ma prawo do romansu z kązdym ktory na to pozwoli Uważam że całkowita wina jest po stronie zonatego faceta bo on jest temu winny że mając zone leci na bok.

Gość smyrkaa
co będziesz miała z numerku?? zwykłe pożądanie... a przez to zrujnujesz życie jego rodzinie... a po drugie wiedz że ten kto pakuje się w taki związek zawsze byłabyś tą drugą.... nigdy pierwszą

Gość kfiotek
jakiś tam facet - o dziwo zgadzam się z Tobą.

Gość babki
a ja powiem tak.mialam podoba sytuacje tylko ze to ja mzm meza i dziecko a on nie. na poczatku zawsze byl flirt i po dluzszym czasie doszlo do seksu bo oboje tego chcielismy taki to byl sex bezzobowiazan. i przez ten sex wszystko sie miedzy nami popsulo. niby bylo dobrze w lozku ale to nie chodzilo o to. sex popsul ta znajomosc i wogole zmienil relacje miedzy nami. i potem mialam zal do siebie ze uleglam pokusie i przez to wiele sie zmienilo miedzy nami i nigdy nie bedzie tak jak dawniej.

Gość babki
A DOBRZE CI SIE BEDZIE PRACOWALO JESLI SIE POPSUJA RELACJE MIEDZY WAMI? I BADZ PEWNA ZE NA JEDNYM NUMERKU SIE NIE SKONCZY BO FACECI TAK MAJA.