Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

modus vivendi

temat o maturze specjalnie dla hakuny.

Polecane posty

chłopcze...:o Hakuna,nie zaczynaj od tego co miałas na mysli...chyba ze weźmiesz lupę zeby znaleźć :-p

Grabisz sobie, oj grabisz...a już miałam się zastanowić nad innym rodzajem kary...no trudno...przepadło :classic_cool:

Hm...a można konkretniej? Wszystko co napisałam w tym temacie to żarty...W sumie w tym chorym kraju wszystko ciągle się zmienia, więc może żarty są już zabronione? :D :D

Ja myślę że dostaniesz z dwa lata za te żarty. Chciałaś uśmiercić sposób życia. :o :P

Gość do hakuy
nie, ale piszesz ze cie wkurzaja tematy o maturze,chyba sama wiesz -o ile w ogóle masz mature- jaki to jest stres i emocje,a ty krytykujesz i nasmiewasz sie jakbys była najwazniejsza i twoje racje były zawsze trafne,jezeli cie denerwuja te tematy to bardzo prosze nie wchodz na nie ,zostaw je dla maturzystów i razem z twoim wiernym psem Myrevinem nie wchodzcie na takie tematy nie martw sie za miesiac sie skoncza tematy o maturze:)

Topik złożyłem że hakuna wyluzowała.. ona to zrobiła za to pomarańczka się spieła od czubka głowy po zwieracze.. :D:P

pomarańczko , ale chyba nie zrozumiałaś że ona też jest maturzystką ..