Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnolia6886

Płukanka do włosów siwych i rozjaśnionych - wasze opinie i porady plis

Polecane posty

Gość magnolia6886

Wyszedł mi nie zaciekawy kolor wlosów po farbowaniu (ni to rudy ni to zółty) wyczytałam ze płukanka fioletowa pomoże. Czu ktoś ją stosował?? pomogła rzeczywiście?? Jak stosować zeby nie wyszedł fiolet albo niebieski:P W ogóle jak srosowac?? po umyciu włosów?? i czy skuteczna?? jakie marki polecacie?? wyczytałam ze deila jest ponic niezła...

Gość magnolia6886
???:)

zadne plukanki tylko szampon do blondow polecam regenal welli lub szampon do blondow mariona. Oba maja fiolet w sobie i nie ma potrzeby plukania wlosow dodatkowo.

Gość magnolia6886
Gdzie ją najprędzej kupie:D

Gość magnolia6886
ale czy szampon zmieni mi kolor??? bo ta płukanka ponoć zmieni.. na jasny blond.

w kazdej drogerii kupisz zarowno plukankę jak i szampon.Jest jeszcze taki szampon z joanny ceny ok 8 zl,a regenal jakieś 18.

Gość luiza006
Magnolia najlepsza bedzie genicjana pare kropelek do letniej wody i po krzyku,a starcza na baaardzo dlugo:-)

te szampony mają plukankę w sobie.Do tego mozesz dokupić sobie maseczkę do wlosow blond z mariona .Cena jakies 3 zl za saszetkę.

Gość magnolia6886
a jeszcze pytanko:czy myslicie że zła dieta mogła przyczynić się do tego ze nie uzyskałam własciwego koloru włosów???(jem w zasadzaie tylko i wyłącznie najtańsze wedliny,jaja,z warzyw to cebulę oraj jabłka)

na rynku są plukanki celii i delii w róznych kolorach od fioletu do mahoniu.

Gość magnolia6886
głupi poszywacz:/ ale ja powinna fioletowej użyc??

tak,ale szampon ma to samo dzialanie. Z plukankami musisz uważać,bo jeśli wlejesz więcej niż powinnaś to wosy nie beda platynowe tylko fioletowe

wiem włąśnie:/ a czy szampon też mi zmieni ten okropny kolor na taki normlany jakiś:P

kolezanka radzi bym użyła brązowej płukanki,mówi że wtedy kolor na całości się ładnie wyrówna. już sama nie wiem co robić! po co mi to było😭

Gość sspspsppsps
Uważaj z płykanką - dłuższe wyjdą ci fioletowe a rude zostaną rude.

chyba ten szampon kupie... a zpłukanką jak zrobie ostrożnie to powinno buc pok, ważne zeby nie przesadzic z iloscią...:P (musialam zmienic nicka bo widze ze nawet haslo juz nie starcza dla podszywacz:/)

Gość luiza006
magnolia,genicjana to taki "fiolet"na zakazenia zazwyczaj u dzieci w kacikach ust(wiec jest bezpieczny:-) )dostepny w aptekach,polecam Ci goraco sama przez8lat uzywalam i mialam pieeekny golebii czy jak kto woli platynowy kolor wlosow:-)pozdrawiam

tyle ze trzeba wiedziec ile tego rozpuscic w wodzie,a jak ktoś nie wiem jak sie za to zabrac może wlac więcej i beda zamiast rudych fioletowe:P

Gość leeeelou
szkoda kasy na szampon welli i płukanki to Ci nic nie da.ewentualnie te dłuższe pasma będą srebrno fioletowe a te przy głowie żółto rude. idź do fryzjera ,zrób pasemka na odrostach i po kłopocie. tak czy siak,bez fryzjera sie nie obejdzie,jeśli nie chcesz mieć spalonego siana na głowie.

z tym szamponem to wyczytałam ze dopiero po paru myciach widac rezultaty:/ chyba jednak tą płukankę wyprubuję, tylko ostrożnie oczywiście:D

no moze i pojde do fryzjera... narazie nie mam kiedy... wiec na tym czasem moze tą płukankę spróbuje

Gość jest
Ryzyk-fizyk.Kupilam srebrna plukanke chcac bozbyc sie zoltego koloru wlosow.Oszczednie dolalam 1 nakretke do 2 litrow wody.Efekt-rewelacyjny!Wlosy nabraly szary ale jasniutki odcien blondu.Za taką cene taki efekt to cos wspanialego.Mialam obawy czy nie zabarwie sobie wlosow na niebiesko ale jesli stosuje sie plukanke ostroznie to nie ma obaw.