Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość +ANKA+

+++POMOCY - SZYBKO, NABIłAM SOBIE GUZA W CZOłO +++

Polecane posty

Gość +ANKA+

JUTRO MAM EGZAMIN MATURALNY Z J. POLSKIEGO, A JA NABIłAM WłASNIE SOBIE CENTRALNIE NA CZOLE WIELKIEGO FIOLETOWEGO GUZA. OPOWIEM JAK: BAWIłAM SIę Z MłODSZą CIOTECZNą SIOSTRą, żEBY Ją ROZBAWIć ZAłOżYłAM KOC NA GłOWę I KOłOWAłAM SIę NA śRODKU POKOJU. NIE ZAUWAżYłAM JAKOś I HUKNęłAM SIę O FUTRYNę DRZWI... PRZYłOżYłAM JUż LODEM I ZIMNYM MIęSEM, ALE JAK JA JUTRO PóJDę NA EGZAMIN MATURALNY... TAM BęDą MOJE KOLEżANKI, A NAJGORSZE KOLEDZY I NAUCZYCIELE - TO OBCIACH !!! POMYSLą SOBIE, żE TAK KUłAM WIEDZę, żE NABIłAM GUZA... O JAKA JA GłUPIA, LICZę NA WASZą SZYBKą POMOC, JAK TO ZATUSZOWAć???

Gość Woow...to zle...

Gość wcdfadscvdfas
zimny noz lub zelazko sobei przyloz.....naprawde to dobry sposob,nie na zatuszowanie,ale na zlagodzenie tego

Gość A jak wiedz trzyma się

Gość Rozumię Cię...
Właśnie, mam nadzieję, że nie wybiłaś wiedzy przed egzaminem. A tak na poważnie polecam fluid do zatuszowania, a na ból lód. :)

Jest taka maść specjalna..Chyba coś na A..Pamiętam jak kiedyś walnęłam głową o coś metalowego i miałam wielkiego sinego guza na czole który bolał jak sie go dotykało..jeśli masz coś podobnego to jedź do apteki ktora jest czynna 24/7 i zapytaj o taką maśc..Mi pomogła w ciągu nocy jak sobie nasmarowałam to guza na drugi dzień nie było prawie widać..mam nadzieje ze tobie tez pomoże 🌼

Gość PIEKNIE

a mocno rąbnęłaś? jak tak to módl się żeby Ci nic nie było. Moja koleżanka nie zauważyła że drzwi balkonowe są zamknięte i po 3 godzinach wylądowała na pogotowiu bo zaczęła się źle czuc. wstrzas mózgu miala bidna