Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28letniwolny

Po spotkaniu odezwała się od razu później cisza.....

Polecane posty

Gość 28letniwolny

Poznałem wyjątkową kobietę na prawdę wyjątkową ja mam 28 lat ona 25 spotkaliśmy się jak dotąd raz rozmawialiśmy w pewnej kawiarni po wyjściu powiedziała że bardzo się cieszy że mnie poznała, później ani się nie obejrzałem przychodze do domu widze od niej wiadomość że dziękuje mi za spotkanie nawet dwa razy dziękowała że super jej się rozmawiało żebym się zastanowił nad kursem tańca że nawet jeśli opuszczę parę razy to ona mnie podszkoli że jak będę tylko miał chęć to mozemy pojechać gdzieś popołudniem w góry, dała też swój numer, i to było wczoraj wieczorem, dziś napisałem do niej ona odpisała w sumie miłego smsa życząc miłego dnia, wcześniej napisała że rozmawiała z koleżanką 1,5 godziny przez tel. heh ciekawe o czym ;), i jakoś tak napisała że musi coś cały dzień robić do pracy ale w sumie poza tym nie odzywa się i się zastanawiam skąd ta cisza czy ma wiele pracy czy...sam nie wiem...chciałbym ją poznać ale ...no nieco dziwne to zachowanie ....takie przeczące sobie troszkę. Co myślicie dziewczyny.....Aha poznaliśmy się no generalnie przez internet wcześniej troszkę ze sobą pisząc.

Gość addadasasd
hehe...trochę jqakby zamiana ról.dzisiaj faceci są zniewieściali. nie czekaj tylko działaj

no to Ty napisz do niej, na co czekasz? jak Nie będzie odpisywać to zaczniesz się zastanawiac

spokojnie, są 2 wyjścia z sytuacji: 1.naczytała się Brawo Girl i teraz czeka na twój ruch, udaje niedostępną więc zrób coś !! 2. Naprawde nie ma czasu bo ma jakies zajęcia i to jej wypełnia czas. Możesz sie jej zapytać jak jej poszło0 , czy jest już wolna?

a miala caly dzien zasypywac cie smsami?? msle ze normalnie sie zachowuje, moze miala cos zaplanowane na niedziele a nie siedzienie przy komorce czy na necie, jest ładna pogoda, jest majówka, wiec nie ma co sie dziwic, a byc moze rzeczywiscie musiałą cos zrobic do pracy.. poczekaj do jutra, napisz do niej, umow sie z nia kilka razy i jesli bedzie chętna na dalsze spotkania to oki, a jak bedzie krecic to wtedy mozesz mowic ze dziwnie sie zachowuje

Może faktycznie jej się podobało i poszła na żywioł, dziękując Ci itp. ale sie zreflektowała że to troche śmieszne zeby kobiecie zalezalo tak samo lub bardziej i musi ochłonąć? daj jej parę dni, potem sie odezwij

Gość 28letniwolny
parę dni temu zapytałem się jej czy chciałaby się lepiej poznać odpowiedziała że jak najbardziej tak wczoraj się spotkaliśmy znowu było po prostu fajnie....widzę że z jednej strony chce mnie poznać z drugiej daje sprzeczne reakcje....nic już nie wiem...

Gość fdssdfff
moze nie podobasz jej sie a nie chce byc niemila i nie chce ci tak wprost o tym powiedziec.

Gość 28letniwolny
czy dziewczyna której się nie podobam pyta się mnie co myślę w sercu o niej? A jak odpowiadam że chciałbym być spontaniczny ale muszę wiedzieć że ta druga strona na to pozwala...ona odpowiada to po prostu bądź taki....

Gość 28letniwolny
poza tym powiedziała mi że jeśli się ktoś jej nie podoba i nie chce się z nim spotykam to mu to od razu mówi...

Gość 28letniwolny
ok może się zastanawia....

No i czego ty chłopie nie rozumiesz? Dziewczyna pokazała Ci, że zależy i teraz Twoja kolej. Ty musisz dzwonić, wysyłać smsy, kupowac kwiaty i umawiać się na spotkania:) To Ty masz ją zdobyć, a ona ma byc niedostępna. A Ty wydajesz się jakoś ciotą co podstawowych zasad nie rozumie i czeka kiedy panna do Ciebie bedzie wydzwaniać...;o a już najgorsze co możesz zrobić to dać jej kilka dni wolnego i się nie odzywać, wtedy to już na serio nie bedziesz miał po co się odzywać;) zastanów sie trochę pomyśl i dorośnij:)

ona czeka własnie na twoją spontanicznośc i działanie ---sama to Ci powiedziała powiedziała tez, ze jak nie chce z kims się spotykac to odrazu o tym mówi ---- więc dała Ci do zrozumienia, ze chce ten kontakt podtrzymać, wiec rusz dupe i zacznij cos robic...pisz smsy, dzwon, zapros ją gdzies, zaproponuj spotkanie, a nie czekaj bo cię oleje!

Gość ostatnio taki jeden czekal
koles nie masz na co czekac tylko działaj bo moze byc ze jak poczekasz za dlugi znajdzie sie ktos inny:)

Gość 28latekwolny
napisałem że sprzeczne komunikaty daje w tym sensie że np. pytam się jej czy wpadniemy nad taki jeden szczyt u nas gorach dziś albo jutro to zaczęła kręcić, jak ją odwiozłem pod przystanek powiedziała pa do usłyszenia tak od niechcenia i wyszła i czy to nie jest sprzeczne z tym co wcześnie pisałem? Dziś nie odpisała na życzę miłego dnia...

Gość 28latekwolny
po prostu lubię jak wiem jak jest a tu do końca nie wiem...a nie jestem typem idioty który po dwóch spotkaniach wysyła miłosne deklaracje, tak robią 15 latkowie...Jestem normalnym facetem nie macho który kobietę stara się traktować nie jak cwaniak ale traktować jak kobietę...bez cwaniakowania w stylu mówienia na drugim spotkaniu kotku kochanie bo to jest pozerstwo cwaniactwo i tyle

Gość 28latekwolny
w sobotę wieczorem napisała że to koniec znajomości