Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rambo 007

Co czujecie robiąc loda?

Polecane posty

Gadałem z taką dziewczyną to mówiła, że jej koleżanki zawsze mają jakąś popiółkę czy coś i wypluwają.Ile w tym prawdy nie wiem.

Ja tam nie czuje się poniżona. Kocham swojego faceta- CAŁEGO i on mnie też. Niedługo ślub, chcemy być zawsze razem- to czego się wstydzić? jak jakiś facet pisze, że to poniżające dla kobiety i żałosne to dziwi mnie to, ponieważ statystyki wskazują że 98% mężczyzn lubi seks oralny. :) Szacunek do siebie MAM! - tylko z nim sie kochałam, ja także byłam jego pierwsza kobietą w życiu, więc puszczalska nie jestem! a gdybym miała do końca życia kochać się po misjonarsku to bym po 100 razie z nudów przedwcześnie umarła. ;) A co czuję? Biorę do ust jego męskość i po prostu staram się sprawić mu jak największą przyjemność! Nie jest to dla mnie przykre czy niemiłe uczucie. A finał? Mój facet nie pali, dużo nie pije, warzyw dużo je, to i jego soczek smakuje w porządku :) więc jeśli ktos kogoś naprawdę NAPRAWDĘ kocha, to nie widzę przeszkód by to robić!

Gość weromka
poniżające?? nie rozumiem.. robienie loda to hmmmmmm..... fajna sprawa

dla mnie sex oralny (czy jak to sie mowi robienie LODÓW) jest rzecza bardziej imtymna niz sam stosunek.

Gość każdy robi jak chce
a ja wam wszystkim powiem tak.. jestem z chlopakiem od ponad roku.. zanim sie pokochaliśmy on ze tak powiem mnie \\\"lizna\\\".. jako pierwszy w zyciu...i jako pierwsza w swoim zyciu ( bo wczesniej nie kochal i go nie ciaglo) i noo jest po prostu cudownie.. wiem ze to go kreci i mnie to juz w ogole.. :D:D a co do tego z mojej strony.. hmm i tu jest problem.. masakrycznie boje sie przelamac.. :( chcialabym ale sie boje.. gadamy ze soba o wszystim.. bo bardzo sie kochamy i jest nam ze soba w kazdej kwestii cudownie.. ale kurde.. no nie wiem jak Go mam podejsc.. ( wiem ze pewnie by chcial - chociaz nigdy nie mial) wiem ze pewnie jakos kiedys sie skusze i bedzie cudnie.. ale kiedy i jak??? strasznie sie przelamac..:( a chcialabym:) bo skoro On mi sprawia przyjemnosc to ja jemu tez bym chciala.. i co do wczesniejszych postow.. zero ponizenia... jak sie kogos kocha to tu nie ma mowy o ponizeniu tylko o wzajemnej przyjemnsci:)

moja kobieta długo miała opory żeby to zrobić - ale jak juz zrobiła to sama mówi że nie wyobraża sobie gry wstępnej bez obciagania :) polubila to tak jak ja polubiłem lizanie jej myszki

Gość każdy robi jak chce
Dareeeeeeeeeeeeek a ile miala te opory?? i jak sie przelamala??

Gość *pampam*
ja tez sie kiedys byłam... i przelamam sie z innym facetem ;) jezeli obie strony sie kochaja i lubia sie zabawic w łózku to moim zdaniem wszystkie chwyty dozwolone o ile tego chcemy. Mi to sprawia przyejmnosc lubie patrzec jak moj facet odplywa :) Nie podobaloby mi sie gdyby facet wzial moja glowe i traktowal jak kolejna dziure do pieprzenia. Do kolezanki wyzej, nie probuj sie przelamywac na sile, przyjdzie samo tak po prostu. Ja rozmawialam z moim facetem, ze nie chce tego robic na razie bo nie wiem wstydze sie itp itd i nagle tak wyszlo wszystko z mojej inicjatywy ;) nie zaluje, i nie czuje sie ponizana. Kropka.

dziwne.. pytanie niby do kobiet a faceci odpowiadaja. pedaly?

Gość każdy robi jak chce
*pampam* dzieki:*:* tez mysle ze mnie kiedys po prostu poniesie.. bo ostatnio mi sie to zdarza hehe:):) chociaz do Tego sie jeszcze nie posunęłam... wiem jedno to na pewno bedzie ten facet:* i żaden inny:) mloda jestem.. ale juz mi sie nie zmieni..:)

Gość fetaminaa
szczerze mówiąc lubie sex.. ale nigdy sie nie zniże do tego poziomu zeby kolesiowi zdrobic loda.. nie nie i nie!! dla mnie to "szmacenie sie"?

Gość każdy robi jak chce
heh.. przelamalam sie:D:D:D:D:D a fetamina.. szmacenie sie?? wiesz mi tez sie tak zawsze kojarzylo.. gdzies jakas impreza w ogole laska kolesiowi obciaga nie znaja sie oboje i w ogole.. lipa straszna po prostu jak mowilas szmacenie sie.. ale wlasnym chlopakiem?? nie nie nie.. jak ja zobaczylam ta buzke.. Jego mine.. to uuuuuuuu:D:D taka frajda ze moge dac komus tyle przyjemnosci.. ale mam takie myslenie od 2 tygodni.. bo wczesniej to nawet o tym mowy nie bylo.. bleee i w ogole..;/ a teraz.. Mmmmmm nie zaluje.. jeszcze slowa ze cudownie i w ogole wszystko super ekstra ehh.. nie do opisania..:)

Gość kasiulkaaaaaaaa
jeszcze tego nie robiłam ale myśle o tym i zastanawiam sie czy facet potem nie ma oporów żeby was pocałować... ;/ :/

Gość każdy robi jak chce
kasiuuulka moj mnie sam wciaga..zeby dac buziaka... przeciez to jego cialo.. wiec wiesz..

Gość vajdlfeifuoqwiefjm
a mnie to na maxa podnieca jak całuje penisa swojego faceta. robie mu loda a sama jestem mokra. tak strasznie go pożadam. i lubię to robić.

Gość da siee daaa
uwielbiam to robić uwielbiam kiedy facet jęczy,kiedy głaszcze mnie wtedy po głowię ,kiedy wbija mi paznokcie...uwielbiam patrzyć na jego twarz jak robię mu dobrze ...strasznie mnie to kręci i podnieca poza tym lodzik jest u mnie zawsze jako gra wstępna a jak jestem niedysponowana to i tak robię facetowi loda, bo lubie mu sprawiać przyjemność mniam z połykiem zawsze :)

ja jak robie loda to czuje ,że sie za chwilę schłodzę. Usmaczniam go czekolada i posypka waniliową. Jedna kuleczka mi wystarczy ,żeby czuc sie bosko !!!!

Gość taka jedna bezwstydnica
odpowiedz na pytanie z tematu: strasznie mnie podnieca sprawianie mojemu facetowi przyjemnosci, wiec i dla mnie to przyjemnosc, uwielbiam to robic:)

połykajac nie oddycha przez moment przez nos, nie poczujesz smaku jesli jest wstretny, albo futruj chlopa ananasami

*nie oddychaj

Gość co czułam
zapch stęchlizny kazdorazowo czuję, a facet jeden z drugim niby tego fiuta myją przed ale tak się składa że łoniaki im je b ią jak nie wiem co i nici z orala:/

Gość dużo za dużo
.