Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekochana_

Kochanek, ktory zachowuje sie tak jakby sie mnie wstydzil

Polecane posty

Gość niekochana_
facet z bagien palca smialo moglbys sobie wloszyc miedzu drzwi :p

Gość facet z bagien
Kobitko.... Bóg dał facetom dwa potężne organy: mózg i pałę, ale niestety nie dał wystarczającej ilości krwi, aby mogły jednocześnie optymalnie funkcjonować ;) :P :P :O

Gość Kobitka ze wschodu
No dobrze... Polubiłaś. Potrzebujesz zaspokoić swe ciało....Ale nie pozwól, by ten kolo traktował Cię jak tanią lalkę z sex shopu...Dmuchnie, spuści powietrze i kolejnego wieczora to samo....On się nie zmieni, bo upewnił się już, że i tak ma Twoje ciało, ma na kim zaspokoić swe potrzeby i nic mu już więcej nie jest potrzebne...Więc nie oczekuj wyjścia do knajpy, a tym bardziej do kina lub na kolację...Przyzwyczaiłaś go, że wszystko dostaje za darmo i tak już zostanie....

Gość Kobitka ze wschodu
Do faceta z bagien: i to był właśnie błąd Stworzyciela....Za który muszą płacić kobiety...

Gość niekochana_
robaczek41 to moze byc prawda, ale czy to jest jakies sredniowiecze, kupe par jest z taka roznica wieku, chyba liczy sie kobieta sama w sobie, czy tylko jej wiek? kiiutra trafiles w sedno sprawy, pomimo tego co slysze i niby widze mam zerową samoocene.

Gość kiiutra
a jak faceci juz ida do kina to juz mozna myslec ze na powaznie mysli o takiej pannie?

Gość facet z bagien
Ałaaaaaaa, właśnie wyjąłem palca z pomiędzy drzwi ;) ;) :P

Gość Kobitka ze wschodu
To była tylko metafora....Chodzi ogólnie o zachowanie faceta i spędzanie razem czasu... Z powyższej historii wynika, że nawet tak proste zachowania jak wyjście nawet do kina jest raczej nierealne....

Gość facet z bagien
kiiutra --- facet ma nadzieję , że w ciemności wsadzi rękę w majty :P ;) :P

Gość Kobitka ze wschodu
Do facet z bagien: tylko nie wsadzaj tam nic innego :P

Gość niekochana_
Kobitka ze wschodu wlasnie tak sie bardzo skupialam na tym, zeby zostal, ze nie musial sie starac, a teraz probuje go zmienic, czyli co sama jestem sobie winna. Patryk dziekuje za wsparcie, chcialabym w koncu poznac jakiegos przyzwoitego faceta ehhh

Gość kiiutra
:D jasne...zawsze mozna to w samochodzie zrobic na tylnym siedzeniu:-p

Gość facet z bagien
Kobitko.... spoko, dzwi stoją na ościerz otwarte ;)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Autorko ale naprawde uwierz mi sa takie pary ze wlasnie z takiej luznej przyjazni tworza sie zwiazki pozniej nawet i malzenskie ..ale w Twoim przypadku jakos nie wiedze tego z tego co napisalas

Gość facet z bagien
niekochana_ --- nie ma obaw spotkasz, tylko nic na siłę. Jesteś rozsądną i mądrą kobitką ;)

Gość Kobitka ze wschodu
Z jednej strony być może jesteś winna po części tej sytuacji, ale z drugiej strony skąd mogłaś wiedzieć, że akurat tak to się potoczy? Nie wiem jakie mieliście układy na początku znajomosci, jak to wyglądało i na jakich zasadach funkcjonowało. Powiem, że naprawdę powinnaś go poczęstować siarczystym kopem w dupę!!! Wymagasz od niego prostych rzeczy, ale ich nie dostajesz... Sex jest ważny, okej, ale człowiek potrzebuje też innych rzeczy np konwersacji, spędzania nawet krótkich chwil razem (poza sypialnią)....

Gość Kobitka ze wschodu
Do facet z bagien: to uważaj, by przeciągu nie było tylko :P

Gość facet z bagien
przepędź Ty go pierwsza, przynajmniej mu satysfakcji nie dasz, że to on Cię zostawił. Musisz mu jego EGO trochę naddrapać, to się może na przyszłość jeszcze nauczy

Gość Kobitka ze wschodu
Facet z bagien: ująłeś idealnie :) Facetowi należy się ukrucenie jego podwyższonego ego.....

Gość niekochana_
czytajac ostatnie odpowiedzi Faceta z bagien utwierdzam sie w przekonaniu, ze co najwyzej tylko moja cnota bedzie zagrozona ;) :p Na nic juz nie licze, a z tymi zwiazkami, to wiem, kolega moj ma udane malzenstwo, ktore sie zaczelo wlasnie od takiego czysto seksualnego ukladu.

Gość Patryku23
Takich jest masa, poszukaj tam gdzie czujesz się swoją lubisz malować wybierz się do galerii, lubisz książki wybierz się do biblioteki itd. A jak Ci się jakiś spodoba po prostu podejdź i zagadaj w końcu to wy kobiety zdobywacie nas, a tak przynajmniej moja jedyna zdobyła mnie :)

Gość to virus
Sex uwielbiam

Gość niekochana_
Facet z bagien, dziekuje tak zrobie, musze byc silna. Faktycznie zachowuje sie tak jakby byl jedynym zyjacym facetem na swiecie.

Gość to virus
niekochana_ a ty jestes jeszcze panna czy rozwodka?

Gość niekochana_
Kobitka ze wschodu ja wymagam od niego prostych rzeczy ale one do niego nie docieraja nawet w szczatkowej postaci. Poprostu liczy sie tylko on, a ja mam byc dla niego w odpowiednim czasie i miejscu, a zaraz potem sie rozplynac w przestrzeni. Dziekuje Wam wszystkim za przyslowiowego kopa, teraz z podwojna sila on dostanie jego ode mnie na odchodne.

Gość niekochana_
panna, a dlaczego?

Gość niekochana_
Facet z bagien mam wrazenie, ze źle mnie zrozumiales, ja zazartowalam, moze troche niefortunie.

Gość Kobitka ze wschodu
Kobieto walnij go wąłkiem po mózgownicy, zrób mu trepanacje czaszki, sprzedaj go na organy.... A najlepiej to na dowidzenia (jak już to zrobisz) powiedz mu, że był najgorszym facetem jakiego miałaś w łóżku...Oj może wezmie to do siebie :D

Gość facet z bagien
niekochana_ --- zrozumiełem jak trzeba ;) tylko właśnie miałem rozmowę na GG

Gość facet z bagien
Pomysł z opisaniem jego kwalitetow jest niezły, aczkolwiek wchodzimy tu juz w regiony ciężkiej zemsty. Być może facio sobie po prostu sprawy nie zdaje ze swojego postępowania. Bywa też i tak ;)