Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kogoooooooo

kogo z kafe NIE lubisz?

Polecane posty

Gość kogoooooooo

:)

Gość no prosze
wszyscy wszystkich lubia:)

na dzień dzisiejszy lubię wszystkich :) no moze oprócz wrednych pomarańczek które mówią ze nie jestem fajna :(

Gość lubię wszystkich
oprócz tych których mam gdzieś:)

Gość załamana90 wylogowana
kto z kafe chce powąchać mojego soczystego bąka ? :)

Robaczek -> wiekowo powinnam w tym roku, ale niestety wydarzenia z mojego dzieciństwa wplyneły na to iż zostalam cofnięta :0 mianowicie wyjazd zagranicę i pożniejsze pójście do szkoły/ zerówki czy h.uj wie czego :P

Nie lubie: - anorektyczek ( dieta 200kcal itp) -Jarka -Jacka - tych co łoją -Kwas z cytryny ( facet inteligentny a sie zachowuje jak pajac) -Trolli Reszte (prawie) znosze:P

oczywiscie kurwa nie ten topik 😠 :o sorry Delicious to nie do ciebie, chociaz w sumie pasuje :D narka źą! 🖐️

w skupieniu godnym medytującego bramina, udaje się na plac zwycięstwa gdzie rozwijam czerwony sztandar i maszeruję grając na harmoszce oraz śpiewając międzynarodówkę. Po zakończonym występie zdejmuje czapkę uszatkę i nadstawią ją aby przechodnie wrzucali mi do niej fistaszki. na koniec zaś puszczam soczystego bąka prosto w twarz mojego tate.

Zawiodłam sie na was... moje zawiedzenie przekracza normalne granice, jako ze nikt na kafeterii nie wyraził chęci przesłania mi cukierków marki krówki bym mogła je sobie nimi wypchac ładnie odbyt. Wtedy gdy pierdze cukierki latają jak kule pistoletowe i dzięki temu mogłabym dokonac napadu na bank PKO SA.

gdy widze sąsiada wchodzacego do klatki szybko wybiegam na schody puszczam śmierdzacego cichacza po czym zamykam drzwi i obserwuje przez judasz jego reakcje na moje wyziemy ..

nie lubie osób które piszą głupie komentarze kiedy sprawa jest poważna lub jakaś osoba naprawde potrzebuje pomocy :o