Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOOmek666543

rozstrzpana dziewczyna

Polecane posty

Gość TOOmek666543

jak sobie radzić ztaka dziewczyną co to wszytsko gubi o wszytskim zapomina ciągle sie potyka..ma poczucie humoru i nieraz jest fajnie ale jestem już troche tym zmeczony.moi znajomi twierdza że ma swój urok i wlasnie dlatego jest fajna ale mnie to wkurzaa

Gość TOOmek666543

Gość jeśli cię to wkurza
tzn. że jej nie kochasz. Podobno miłość kończy się wtedy kiedy zaczyna Ci przeszkadzać jak "ona je" coś takiego przeczytałam na tym forum i powiem że to ma sens.

Gość po co z nią jesteś
skoro cię wkurza :O

Gość ALE PO CO SIĘ MĘCZYSZ
żyj i daj żyć innym!!!! stare powiedzenie "nie podoba się ,to se zmień" i tak nic z tego nie będzie skoro już zaczęło Cie irytować jej zachowanie :O

to cos podobnego do mnie ja tez ciagle cos gubie potykam sie i czsami oczyms zapominam:P ale jestem wesola i zazwyczaj ludzie mnie lubia hehe:P a moj narzeczony sie do tego przyzwyczail tylko wypomina mi to ze ciagle cos gubie hehe:P No i sie ze mnie smieje ze jak Krysia Tuchałowa z filmu pt. Zrobmy sobie wnuka pecha mam hehe:P

ja mam takiego kumpla. tez mnie wkurza, bo zawsze trzeba potem pomagać mu szukać.

nie ja jak zgubie to na drugi dzien sie kapne dopiero hehe

no to mój kumpel zaś wszystko gubi w kurtce.. potem szuka we wszystkich kieszeniach. Jest od niedawna Listonoszem. Zgubił ostatnio 7000 zł ,ale sie wrocil i znalazl !! u kobitki w domu na szafce na buty !!