Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpppppp meeeee

co sie dzieje ? moze ktoras to miala z was prosze o pomoc

Polecane posty

Gość helpppppp meeeee

hej wlasnie zaczelam brac tabletki anty (rok temu zrobilam sobie przerwe ) ale walsnie pierwsza tabletke wizelam przy pierszym dniu okresu niby wszystko wporzadku ale do tej pory on mi sie nie skonczyl a mija 11 dzien tzn nie krwaie a leci takie cos brazowe a czasem nawet czarne!?!?! nigdy wczesniej tak nie mialam przed braniem bylam u mojej giny i powiedziala ze wszystko jest jak z ksiazki i ze jest oka wiec nie powinnam sie martwic a jednak sie martwie bo szit niefajne jest i nie iwem czy powinnam smigac do niej czy czekac az sie to skonczy. Druga sparawa przed okresem od stycznia mam jakby takie plamienia moze nie typowe bo zamiast bialej wydzieliny jest hmm carmel ?! tzn chodzi o kolor i z dnia na dzien ciemniejsza ale nie bardzo potem stop i okres normalny i mialam z tym dylemat kiedy rozpoczac tabletki pytalam sie znajomych wszyscy ze od normalnego okresu mamy i reszty tez no i internet burza mozgow of kors . Poradzcie cos dziewczyny bo to forum jest najsprawniejszym jakie znalazlam . pozdrawiam

Gość idz do lekarza
i zbadaj sobie poziom homronow. Mi to wyglada na problemy z prolaktyna.

Gość helpppppp meeeee
dziekuje ...!! chyba ze sa inne przyczyny o majn got :)

Gość gość
xjIwoT15aGnzXjd94aMXkxrS