Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tolaa

Wózek BREVI GRILLO - co sądzicie?????????????

Polecane posty

Gość taka jakas see
przeciez sa takie same tyle,ze na 2 aukcji plaisz za przesylke

Gość terkama
kolor 313 lub niebiesko bezowy w 2giej aukcji

Gość terkama
o kieszonke zapytaj sprzedawcy

Gość asteria
bardzo fajne, mi sie podobaja. a wozek jest taki sam na obu aukcjach. w sumie podobaja mi sie wszystkie kolory. dla chlopca bym wziela niebieski, dla dziewczynki rozowy. lub obojetnie jaka plec - pomaranczowy, bo tez jest sliczny.

mam nadzieje ze bedzie funkcjonalny:)

ladne, ciekawe, inne niż reszta, ale... nie wyglądają solidnie. raczej bym sie nie zdecydowala. Gdyby mialy inne kólka to wtedy ale jak dla mnie za bardzo plastikowe. Taka moja opinia :)

Gość blackk inezz
eeeee tam, w dzisiejszych czasach robi sie przedewszystkim wszystko tak by bylo lekkie i latwe do zlozenia. co nie znaczy, ze zepsuje sie przy pierwszym uzyciu. solidnie wygladajace wozki sa przewaznie brzydkie, a wcale nie masz 100% gwarancji ze beda sprawne dluzej :( a lekkie wozki wykonane z aluminium i plastiku tez moga sluzyc bardzo dlugo. zerknij tylko na znane marki np quinny - wykonuja wozki wlasnie z aluminium i plastiku. zeby bylo lekko, ladnie, no i zeby sie latwo skladaly. a jaki kolor bierzesz autorko???

inezz no a mnie te kóleczka sie nie podobają. przy graco tez mis ie wląsnie te plastikowe kóleczka nie podobają :D Nie móie tu o wielkich kolach itd ale jak miała wyrazic swoją opinie to wyrazilam. wole wiecej aluminium niż plastiku. no ale jesli chodzi o kolorki to są śliczniutkie :) każdy ma w sobie coś :)

wzięłam kolor 313, zastanawiałam się jeszcze nad tym jasnym niebieskim i czerwonym no i pomarańcz:D ale turkus przeważył:) Juz zamówiłam:)

Gość nny
witam! przeglądałam chyba wszystkie fora w internecie w poszukiwaniu opinii na temat tego wózka i w końcu znalazłam się tutaj. właśnie wczoraj zamówiłam ten wózeczek (TAKŻE TURKUSOWY!!). z niecierpliwością czekam na przesyłkę, jestem ciekawa jak spisze się dla mojego 8 miesięcznego synka. miałam do wyboru bardzo dużo wózków, ale ten mnie po prostu oczarował. tolaa, mam małą prośbę. jak dostaniesz wózeczek to napisz jak wrażenia! pozdrawiam serdecznie

Gość Lizbethka
witam, mam serdeczna prosbe do uzytkownikow tego wozeczka...zamierzam go zamowic, ale jakie sa wasze opinie na jego temat? mam 8 miesiecznego synka :) sprawdzi sie ten wozek w zimie?