Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturalnananana

pytanie o maturę

Polecane posty

Gość maturalnananana

w zeszłym roku oprócz polskiego i angielskiego zdawałam pewnien przedmiot, powiedzmy A, na obowiazkowym. Zdałam go trochę słabiej niż chciałam więc w tym rku postanowiłam go poprawić, lecz dołozyłam sobie jeszcze przedmiot B przedmiot A- na obowiazkowym (tak jak poprzednio, tak mi kazano napisać, przedmiot B jako dodatkowy i rozszerzony) jednak rozmyśliłam się i już nie chcę zdawać przedmiotu A, już go w sumie zdałam w zeszłym roku i nie chcę poprawiać, czy coś si stanie jeśli nie przyjkdę i pojdę tylko zdawać B?

tez zdawalam w tamtym roku wiec nie pamietam dokladnie tych zasad....chyba nic sie nie stanie

Gość nic sie nie stanie
mój brat miał identyczną sytuację w zeszłym roku :) teraz kończy 1 rok studiów

Gość maturalnananana
dziękuję:) no bo postanowiłam nie poprawiać już matematyki tylko zdac porządnie biologię:D powodzenia wszystkim maturzystom:) wiecie, za drugim razem to juz sie człowiek tak nie stresuje:P

Gość waaaazneee
mam pytanie. jak nie pojdę na mature z dodatkowego przedmiotu - to będę mieć wspiasne - 0% czy moze na te dodatkowe przedmioty jest oddzielny swistek?????? sama nie wiem czy lepiej mieć 0% zawsze to mozna powiedziec ze sie nie przyszlo z waznych powodow.... o a moze przysługuje z dodatkowego poprawka w sierpniu??? czy moze lepiej iść na lighcie i moze napisze te rozszerzenie na 10%, ale chyba będzie obciach :/ aczkolwiek kazdy mowi zebym szła bo pamietaja ze w 1 i 2 klasie byłam najlepsza z tego przedmiotu... wpisałam go do deklaracji nie wiem zupelnie czemu???? bo i tak na poczatku 3 klasy mi sie wszystko inaczej poukładało i uparłam sie na konkretna uczelnie i ten dodatkowy przedmiot nie jest mi potrzebny, w dodatku chyba nic nie pamietam z tego :/

Gość yhfjyfyf
jhg

Gość lepiej idźnie wiadomo co
mogą ci zrobić,w końcu na deklaracji napisałaś ten przedmiot i sie pod tym podpisałaś więc to jest jakby umowa.Jeszcze ci całą maturę unieważnią i co wtedy....A może trafisz na łatwe pytania