Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość falojakas

Fale, loki u fryzjera....jaki koszt?

Polecane posty

Gość falojakas

hej, sluchajcie wybieram sie na wesele mam wloski dlugie proste wycieniowane lekko z grzywka na bok....chce zakrecic sobie wloski zeby powstala fala czy jak to tam sie nazywa;) wczesniej robilam to w domu na moje stare wlaki ktore bardziej mi sklejaly i gdzieniegdzie podkrecaly wloski..no ogolnie efekt beznadziejny..nie chce mi sie bawic zabardzo w kupowanie teraz walkow i znowu testowanie na ostatnia chwile-choc pewnie i tak sie to skonczy...pozatym mam proste jak druty wloski ktore owszem zakreca sie ale troche sie musze nameczyc..napewno sama suszarka z dyfuzorem czy gniecenie wloskow nie powoduje u mnie krecenia;) zastanawiam sie czy nie pojsc do fryzjera...nie musi byc jakis tam super extra specjalista ale nigdy nie bylam od tak zeby zakrecic wloski na walki;)moz ektoraz z was krecila???wie ile miejwiecej moze to kosztowac?ile zajmuje czasu?w takim przecietnym salonie nie u jakijes "slawy" :)pomozcie:) http://music.aol.com/picture/ashlee-simpson/singer-ashlee-simpson-attends-the-mtv/07-1946-5270 a cos takiego chcialabym uzyskac

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować