Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morQ

Czy sa jaki9es kobietki w ciazy w wieku 18-19 lat?

Polecane posty

Jak w temacie :) Chcialabym zobaczyc czy nie jestem sama, bo chyba w jakies kompleksy popadam z powodu mojej ciazy. Odezwijcie sie :)

No dziewczyny nie krepujcie sie :) czekam na Was

Gość treetrg
byc moze w ciąży rocznik 89

I jak sie z tym czujesz powiedz? ja tez 89 :) planujecie jakis slub czy cos?

Gość treetrg
dzidzius jest caly czas planowany, staramy się od poczatku roku :)

Gość Balabutkaaa
19 lat to akurat nie tak źle... 16 to problem, a słyszałam juz o 13, 14 latkach... Niedługo bedzie 20 a to juz DOSYĆ rozsądny wiek :) Dasz sobie rade ... a jak Partner? Jest z Tobą? Czy olał sytuacje ??

Gość treetrg
dlatego mowie ze jeszcze nie jestem go pewna :)

No to gratulacje moja droga! Ciesze sie Twoim szcześciem? Mieszkacie razem czy moze z rodzicami? a moze osobno? Ja niestety nie mieszkam z moim ukochanym.. :(

Widze ze niejestescie zbyt rozmowne... Kochane kobitki odezwijcie sie, nie mam z kim pogadac.

Gość kenta
Obecnie 20 lat i prawie na pólmetku ciązy... 20 lat za kilka dni dlatego odpisuje na temat bo jakby nie bylo nadal 19 :)... O czym tak chcesz pogadać? Cos Cię dręczy?

Gość kenta
Zastanowil mnie w Tobie fakt, że piszesz "mojej ciąży", ale dalej o ukochanym, że z Nim nie mieszkasz... To jak to w końcu? Zamierzacie po pierwsze wychowywac dziecko na odleglość? Jakie plany? Jesli moge spytac oczywiście... :)

No i tu sie pojawia u nas problem. Chyba nie bedzie innego wyjscia jak wychowywac szkraba na odleglosc. Nie mamy swojego mieszkania a na stancje nas nie stac... A jak to jest u Ciebie??:

Ja brałam tabletki i co? Powiesz mi ze sie nie zabezpieczałam? czasami i tabletki nie pomagaja. Ale nie o tym jest ten topic.

Ja brałam tabletki i co? Powiesz mi ze sie nie zabezpieczałam? czasami i tabletki nie pomagaja. Ale nie o tym jest ten topic.

Gość moze ja
jeszcze 4 dni i sie dowiem czy dołacze do grona szczesliwych mam ktore bd miały termin na styczen 2009 :)

Gość moze ja
acha i jestem rocznikiem 89 :) 19 latek skonczylam w marcu

Gość GosiaML
hej:) ja jestem rocznikiem 89 i mam śliczna 8miesieczna coreczke:) \ Jestem bardzo szczesliwa ze ja mam. a ona jest wspaniaalym i radosnym bobasem;) nie ma roznicy w wychowaniu dzidziusia jesli chodzi o wiek. ja poporodzie bardzo sie zmienilam, taka mamuska pradziwa sie zrobila hehe.

Gość w wieku 18 19 lat
to są nastolatki a nie kobiety...I powinny się uczyć a nie zachodzić w ciążę...

Dlaczego od razu sie czeoiacie? Jesli juz jestem w ciazy to jest i wychowam te dziecko lepiej niz nie jedna \'dorosla\' kobieta!

Gość kenta
Po pierwsze dorosłośc nie zalezy od wieku, więc komentarze osób starszych nie są tu na miejscu... Uważacie się za lepsze, bo jesteście starsze? Aż śmiesznie to brzmi... Do morq, z wcześniejszej naszej rozmowy Z tym wychowaniem na odleglośc to będzie Wam bardzo trudno... Na mieszkanie Was nie stać, na stancje też nie, ale to wszystko nie jest takie drogie jak się jednak wydaje, wystarczy, że jedna osoba by pracowala i juz jest kasa... Wychowanie na odleglość nie daje rezultatu, to tak jakbyś powiedziala facetowi żeby do dziecka smsy pisal i tak je wychowywal... W końcu teraz gdzies mieszkacie, osobno, ale jednak, strzelam, że z rodzicami, to czemu nie możecie zamieszkać razem u któregoś z Was? Skoro tak bardzo się kochacie to znaczy, że planujecie razem przyszlośc więc prędzej czy później i tak będziecie musieli razem zamieszkać...

Gość kenta
Dejzi a Ty to się wszędzie musisz wpierdalać z swoimi komentarzami na miarę choroby psychicznej...? Weź kobieto idz się ogarnij...

No ale wiesz, nie wystarczy nam na stancje a dodam ze chce sie jeszcze ucyc pojsc na jakioes studia... Wtedy juz calkiem kasy zabraknie. A rodzice nam nie pomoga.. nie ma mozliwosci abysmy zamieszkali u mnie, u niego tym bardziej (mieszka z babcia, wujkiem, mama i siostra z 3 dzieci)...

Mówcie co chcecie ,ale jednak ciąża w tym wieku jest głupotą, jest tyle skutecznych środków antykoncepcyjnych, mamy XXI wiek. Fajnie jest mieć takie maleństwo ale to nie zabawka , musi coś jeść. W każdym razie powodzenia🖐️

Gość GosiaML
zgadzam sie z Toba "kenta" nie potrzebne sa tu komentarze osob starszych i nie dla was jest to forrum.wyraznie pisze"CZY SA JAKIES KOBIETKI W CIAZY W WIEKU 18-19LAT?" A i kazda dziewczyna staje sie kobieta gdy dostanie pierwsza miesieczke... dawno temu jakos nie przeszkadzalo nikomu jak 16latka miala juz 2dzieci... a i jescze cos ja sie ucze i mam 8 miesieczna córeczke. robie wszystko aby zapewnic jej dobra przyszlosc. wiec jesli komus starszemu wydaje sie ze nastolatki nie potrafia byc dobrymi mamami to sie bardzo byli!!!

Gość kenta
Po co wogóle ktoś tu wchodzi skoro nie jest zainteresowany tematem? Komentarze jak ten ostatni są wogóle smieszne... To samo można by pwoiedzieć, że te co są po 30 to juz stare dupy i przeciez mogly się wysterylizować, mamy XXI wiek, po co im dziecki, takim starym? Ogar kobiety... Aż żal... Do morq... Na studia i tak nie pójdziesz wcześniej niż za rok, bo maluchem ktoś musi się zająć, jak będziesz sama to wcale nie pójdziesz bo zrobisz z dzieckiem, zostawisz w domu samo? Ja naprawdę zastanowilabym się na waszym miejscu nad mieszkaniem... bo z tego co widzę to warunki macie kiepskie nawet osobno... Dziecko potrzebuje czystości, miejsca... Mimo wszystko...

Gość GosiaML
"cup of coffee" moze i jest glupot, ale uwierz nie zasze zabespieczenie pomaga. ja bralam tabletki i jednak mam córeczke. a jeli juz pojawi sie malenstow to glupota jest aborcja!! tak musi cos jesc, ale nie tylko jesc;D powiem Ci ze tak obserwujac to ja mam wiecej energii niż te mamusie w wieku 30lat. potrafie nia sie zajmowac i uczyc, a mam bardzo wymagajaca corcie:D pozdrawiam

A tak bardzo chcialam isc na studia...