Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morQ

Czy sa jaki9es kobietki w ciazy w wieku 18-19 lat?

Polecane posty

Gość GosiaML
wlaśnie pozornie najlepsze małżeństwa... ja z mężem czesto sie kłocimy i to własnie przez kase. na poczatku bylo ciezko, nowe obowiazki, nie mielismy czasu dla siebie ale i tak kochamy sie tak samo bardzo. poprostu przezylismy ten kryzys najgorszy, gdy pojawia sie dzidzius, kłopoty itd. Fakt dziewczyny nie poddajcie sie wlasnie dla naszych dzieci muismy skonczyc szkoly, w dzisiejszych czasach inaczej pracy nie znajdziemy, no chybaze w markecie za 800zł miesiecznie. "kenta" dasz rade z matura i studiamii:) pozdrawiam

Gość tralalalla
Właśnie o pozornie najlepsze małżeństwa mi chodziło. Są kryzysy, problemy, kłótnie...trzeba się z tym liczyć a nie patrzeć na świat przez różowe okulary.

Gość GosiaML
"tralalalla" tak trzeba sie z tym liczyc ale czasami jest tak ze takie sytuacje wzmacniaja zwiazki a czesto niestety oddalaja...u nas było tak ze wzmocniło;) nprawde uwierzylismy ze mozemy na siebie liczyc i wspierac sie,poprostu nie ac sie zwarjowac:P:))

Gość tralalalla
Gratuluję Gosiu pomyślego obrotu sprawy i życzę powodzenia na przyszłość.

Gość kenta
ale sie tu dzialo jak mnie nie bylo... :) Ja wiem, że dam rade jeśli tylko będę chciala... Ale musze sie do tego odpowiednio zmotywowac... ale wiem, że nie teraz zbytnio... Teraz po prostu nawet nie chcę się uczyć, bo wiem, że czeka mnie spora nauka przy dziecku i to mi wystarczy, bo chcę spelnic sie w tej roli jak najlepiej... Ale kiedys napewno... Kiedyś... Znaczy no za rok poprawię maturę mam nadzieję, a później pójde na wymarzone studia...

Gość moge sie przylaczyc
kenta zycze Ci wszystkiego dobrego na pewno Ci sie uda osiagnac swoje cele ale najkwazniejsze zebys byla jak najlepsza matka dla szkraba:) znasz juz plec?

Gość kenta
Nie, jeszcze nie znam plci maleństwa... ale teraz na dniach powinnam miec robione usg, zalezy jak mi się uda wpaść w termin to mam nadzieję, że juz w końcu sie dowiem... Zawsze marzylo mi się żeby miec parkę, chlopca starszego... no to żeby uiścić te plany to powinien byc chlopak... :) ale jak będzie dziewczynka to tez będzie super... Chociaz u mnie wszyscy woleli by chopca bo u mnie same baby wszędzie...

Gość moge sie przylaczyc
a przepraszam ze zapytam ile masz lat i w jakim miesiacu doszlo do zaplodnienia to powiem Ci co prawdopodobnie bedziesz miala:)wiem ze to glupio brzmi alke ciekawe czy sie sprawdzi:)

Gość To się nie sprawdza
Ten chiński test się nie sprawdza

Gość kenta
Ja robila jakiś gdzies kiedys ktoś podal i tam wyszlo że powinnam mieć chlopaka... Zobaczymy... a mam lat za tydzień 20 :) a zaplodnienie bylo w styczniu...

Gość moge sie przylaczyc
nie chinski zreszta podam Ci linka sama sobie sprawdzisz:)jesli chcesz oczywiscie http://jolmys.webpark.pl/

Gość To się nie sprawdza
Czyli na 19 lat,

Gość To się nie sprawdza
To jest wađnie ta wróżba o której piszę, ona się nie sprawdza

Gość To się nie sprawdza
Kencie wychodzi córka

Gość moge sie przylaczyc
bedzie cora:)

Gość moge sie przylaczyc
moim znajomym sie sprawdzilo:)

Gość Moim znajomym
MNoim znajomym się nie sprawdziło, to jest 50%-50% to normalne że jednym się trafi inn ym nie.

Gość kenta
Córka? No dobra... :) Ale mnie wyszlo kiedyś inaczej, byl jakiś test z racji miesiączki i tam jakies dni owulacji wyznaczone no i akurat w tych moich mial byc chopak ale nie ma to jakiejś tam róznicy... ważne żeby bylo zdrowe...

Gość moge sie przylaczyc
wiesz zazwyczaj sie nie trafia gdy np wspolzyja 31 jakiegos miesiaca a nie koniecznie doszlo w tym miesiiacu do zaplodnienia bo pl;emniki moga sie przechowac ok 6 dni i np w jednym byl chlopak a kolejnym dziewczynka i zaplodnienie bylo na pograniczu rozumiesz? kenta wybralas juz imiiona?

Gość kenta
Ja musze leciec znowu... Ale wrócę znowu... Jutro :)

Gość christinka
Ta wróżba to bzdura,żadnej z moich znajomych się nie sprawdziło.Było akurat na odwrót.

Gość moge sie przylaczyc
3maj sie kenta do popiasania jutro:) papa:*

Gość christinka
A ja słyszałam,że nie można sobie wróżyć w ciąży,może nie w takie wróżby o płeć ,ale np.stawiać tarota.

Gość starsza koleżanka25
dzieci weźcie się za lekcje, a nie dzieci sobie porobiłyście.Pewnie wszystkie z wpadki.Dzieci rodzą dzieci ----paranoja

Gość GosiaML
:sarsza kolezanko";/ po co wogole piszesz takie komentarze;/ nie rozumiem po jaka chole... ludzie wchodza na to forum jak to ich nie dotyczy;/pewnie jestes stara panna bo nikt nie chcial cie nawet palcem tracic;/

Gość kenta
christinka tobie to wspólczuje być tak strasznie zabobonną... :)Co mają karty do ciązy... A co do wróżb to ja myslę, że one sprawdzają się w zalezności od wiary w nie... Co do tych imion czy juz wybralam... To mam stworzoną krótką listę... dla chlopaka mam Oskar i Artur, dla dziewczynki Daria, Nadia, Laura, Julia, Dorota... Ale ciągle coś wpada w oko i się dopisuje... Jak juz będziemy wiedzieć napewno to pomyślimy dokladniej... Do starszej koleżanki- jesli to 25 na końcu to Twój wiek no to naprawde nie powinnaś się wypowiadać... Bylabys kilka lat starsza i juz uważasz się za taka doroslą... Jesli to nie wiem to calkiem zgadzam się z Gosią! Takie komentazre wedlug psychologów najczęściej piszą takie stare panny, które maja problemy z soba i otoczeniem, albo takie, które nie mogą bądź stracily dzieci, albo takie które usunęly i robią z siebie wielce mądre... Normalne, że zakladając taki topik narażamy się na zmasowany atak starszych i oczywiście jakże mądrzejszych :):):) "koleżanek"... Ale wiecie Wy starsze i mądrzejsze? My to co Wy uważacie mamy tak naprawdę glęboko w dupie!!! Ale jasne jest jedno, to co tu o nas piszecie w takim zajebistym ogóle jest malo porównywalne do tej waszej wielkiem dojrzalości i mądrości no i oczywiście doroslości...

Gość kenta
A tu co tak wszystko ucichło? :(

Gość GosiaML
dziewczyny!!! gdzie sie podziałyście?? zamiast tej wrożby to dziewczyny zastanówcie sie na co macie apetyt:) u mnie sie sprawdzilo:) mialam zachcianki na słodkie rzeczy i urodziłam dziewczynke;) no a pod koniec uciążliwa zgaga, podobno oznacza że dzidzius bedzie miał włoski:) no i moja mała miała mała czuprynke. hehe

Gość kenta
To co napisałaś jest akurat gorsze od tych wróżb... :) To ja powinnam mieć jakiegoś potworka, bo moge zjeść ogórka kiszonego a potem czekoladę, bo taką mam ochotę... A co do tych wlosków i zgagi to już wogóle przegięcie... to moje będzie owlosione jak malpa, bo non stop mam zgagę... :)

Gość GosiaML
hehe ale jak urodzi sie z wloskami na główce to napisz:P:P:P