Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorroootaaaaa

chcę mieć z nim dziecko!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dorroootaaaaa

witajcie :P :P mam na imię Dorota, mam nie całe 17 lat od kilku miesięcy spotykam się z cudownym chłopakiem.......... wiem że to ten na zawsze, jedyny, kocham go na prawdę mocno!!!!!!!!! wiem że moze uwazacie że to za wczesnie, ale bardzo chcialabym miec dziecko z nim, niewiem na co mozna czekac, skoro ja wiem że to TEEEEN !!!!!!!! jednak on zupelnie nie uwaza tak jak ja, a ja niewiem co o tym myslec...... nie kocha mnie??? jestem dojrzala jak na swoj wiek, mysle ze sprawdzilabym sie jako mamusia, z dzieciątkiem małym......... na prawde go kocham, czy to cos dziwnego ze chce dziecka z NIM ???????

Gość bvry
sprawdz czy ma dziewczyne.

Gość Czekająca na...
Dlaczego prowokacja? Wiem co dziewczyna czuje, też takie coś miałam :) I to w wieku już lat 15-16... Minęło kilka dobrych lat a uczucie wciąż trwa...

Gość treetrg
doris nie gadaj glupot jestes jeszcze dzieckiem poczekaj do 18stki

Gość strawberka
TEZ TAK MIALAM Z MIESIąC TEMU CHłOPAKA MAM JUZ 2 LATA I NA CAłE ZYCIE A I DODAM ZE LAT 17,5 :) WSPANIAłE UCZUCIE :)

Gość małolaty
a pracujecie chociaż

Gość koleżanka75
Dorotko a czy masz źródło utrzymania dla siebie i ewentualnego dziecka? Czy jesteś na tyle wykształcona, żeby pójść do pracy i zarobić na własną rodzinę? Bo chyba nie podejmujesz takiej decyzji będąc na utrzymaniu rodziców?! To niedopuszczalne!