Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko 01

Jaki kolor włosów dla niebieskookiej, o jasnej cerze?

Polecane posty

Gość pytanko 01

ja mam szaroniebieskie oczy i jasna cere i najlepiej sie czuje w popielatym blondzie

Gość baj de łej
mi sie wydaje ze tylko blond, z odcieniami mozna eksperymentowac ale z innymi kolorami raczej nie, a jaki masz swoj naturalny??

Gość pytanko 01
naturalny mam ciemny blond , momentami wpadał w średni blond . Obecnie mam pasemka blond ale chciaąłbym coś zmienić może jakiś pasemka bronzowe plu pasemka blond . Chciałabym mniej chodzić na farbowanie aby ukryć odroty. Zaznaczę też ze mam naczynkową skórę.

Gość ja mam tak ja mam tak
i kolor farbowany to jasny opalony brąz (taki rudawy odcień). ociepla buzię, pasuje do oczu, robie ze mnie jesienny typ urody :) farbuję u fryzjerki więc wszystko jest ładnie pięknie.

Gość baj de łej
balejaz jest juz raczej niemodny, pasuje raczej kobietkom po 40. jesli jestes odwazna mozesz zrobic sobie fiotetowy spod np wiem ze nie wszystkim sie to podoba ale ostatnio widzialam kobiete i miala przepiekny fiolet po blondem i nie wygladala tandetnie. bardzo mi sie spodobało :)

Gość baj de łej
teraz jest duzo fajnych brazow do wyboru, ale jesli zawsze mialas blond to moze byc troche drastyczna zmiana.

Gość Kareena89
Moje oczy mają barwę stalowo-niebieską.Naturalnie mam bardzo ciemne(prawie czarne) włosy.Obecny ich kolor to brąz z poświatą czerwieni(tabaccocuba):)

Gość migawa 45567778888
zarunia- mam tak samo poza tym to jest moj naturalny kolor no i w sumie w bondzie tez dobrze wygladałam

Gość wszystko zależy od tonacji
czy dobrze Ci w ciepłych czy w zimnych barwach jeśli w ciepłych, to rudawe i złociste - moga być ciemniejsze nawet nieco ale jeśli zimne odcienie - to raczej, popielate, perłowe i platynowe

Gość Sylwuuuuuuus
Mam niebieskie oczy i raczej blada karnacje, duzo eksperymentuje z kolorem wlosow. Najbardziej jednak podobalam sie w srednio-brazowych z jasnymi pasemkami :) ______________________________________________________ www.styleman.de