Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mam jedno male

Work Tax Credit-pytanie do mądrych,proszę o pomoc

Polecane posty

otoz od kwietnia (bo w uk rok finansowy zaczyna sie od kwietnia)do pazdziernika (do uk przyjechalam w listopadzie) pracowalam w pl.w aplikacji jest prosba o zaswiadczenie o dochodach nawet sprzed przyjazdu do uk.nie zarobilam duzo,na funty bedzie to pewnie z 1200.problem polega na tym czy im w ogole mowic ze pracowalam,jesli tak jak zaswiadczyc to ze pracowalam.czy moze w ogole im tego nie mowic. dodam ze aplikacja wypelniona,wszystkie dokumenty wyslane.co teraz robic jak zapyta o okres przed przyjazdem do uk :(

kurde no napewno sa tu madre dziewczyny przebywajace w uk,ktore moga pomoc.please pomorzcie :(

proooosze ;(

Gość lllllllllllllllllillllllli
pierwszy raz slysze o dochodach nie z uk ,to moze cos pozmieniali bo jak ja wypelnialam papiery to nie bylo mowy nic o zarobkach z polski i dla mieto smieszne bo niby jak ty masz to przeliczyc jesli funt ma co chwile inna wartosc pol roku temu ok 5 zl a teraz cos kolo 4.25 wiec jak dla mie to musiala bys znac kurs waluty kazdego dnia zeby to obliczyc .najlepiej zadzwon do nich i pros o polskiego tlumacza(nie daj sie zbyc bo maja takiego )i wtedy sie zapytaj jak to niby masz przeliczyc niech ci ten madry angol podpowie!!!!!