Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yojj

SPAŁAM JUŻ Z TYLOMA FACETAMI I CIAGLE CHCE KOGOS NOWEGO...

Polecane posty

Mam 26 lat.. nie zalozylam tego tematu by sie chwalic. wiem tez ze to niebezpieczne ale zabezpieczam sie i regularnie chodze do ginekologa. Jestem bardzo ładna mam świetną figurę i wiem że podobam się facetom. Dbam o swoje ciało, plywam uwielbiam sport. Ale być piękną nie jest łatwo ma to też swoje minusy bo swą urodą ostatanio zwabiłam męża swojej przyjaciółki.. Co prawda piekielnie przystojny facet ale nie dawalam mu zadnych sugnalow od siebie. W koncu to facet Gośki mojej jedynej prawdziwej oddanej przyjaciółki, tyle razy spędzaliśmy czas we 4. co prawda ja czesto z kims \'\'nowym\'\' ale to teraz nie istotne... Bo stalo się cos co stac sie nie powinno ....ktoregos dnia przyszlam do gośki zdolowana bo mialam problemy w pracy... nie bylo jej byl tylko on i otworzyl mi w samym reczniku.........oszalałam.....z podniecenia nie moglam sie powstrzymac Kochaliśmy się dziko i namiętnie w ich lozku.......wiedzielismy ze nie mozemy a jednak to bylo silniejsze.. stres ze ona zaraz wroci.... ale nie wrocila........... i bylo wspaniale.. nie zaluje bo Bartek jest wspanialy w lozku.. ale co teraz?? Nie chce z nim byc.. bo chce znow polowac na kolejnych facetow..... tylko co teraz z nasza przyjaznia:( Jestem załamana To bylo tak silne ze ciezko to opisać...ehh

Gość to choroba mitomania
zenada!!! autorko lecz sie puki czas!

Gość jesteś fałszywa i podła
Nie widzę nic złego w tym że miałaś wielu facetów, ale to co zrobiłaś swojej przyjaciółce to najgorsze k.u.restwo jakie może być :O Co z tego że przystojny i że cię podniecał! Myśl głową a nie p.i.czką. :(

Gość psycholog zawodowiec
zacznij tak Mam 26 lat i jestem facetem :o

co z ciebie za przyjaciółka?! spij sobie z kim chcesz ale przyjaciołom sie takich swinstw nie robi :/

Jesteś zakompleksioną seksoholiczką, to się leczy. Dlaczego zakomleksioną? Bo pewna siebie kobieta nie oddaje sie każdemu🖐️

Gość przecież to prowokacja jest
za ładnie to wszystko opisałaś/łeś takie rzeczy to tylko w tasiemcach niekoniecznie Brazylijskich!!!

Gość babki
oo booooze!!!!!!

Gość babay
ja bym nie oglaszala tego ze spalam z tyloma facetami bo to zle o tobie swiadczy. a moze wibrator cie zaspokoji skoro faceci nie potrafia.

Gość Marjane Satrapi
słyszałam kiedyś ze faceci mnożą ilość kobiet które mieli a kobiety dzielą, coś w tym jest ale po co takie zabiegi? chcesz kogos nowego? a realizujesz to? czy tylko takie marzenia?

Gość ....jestes dzieckiem
yojj (yojj@wp.pl) nie wiesz jak masz przyjaciela dobrze sie rozumniecie jestescie blisko i zdecydujesz sie z nim pusc do łózka to tej przyjazni juz nie bedzie zepsuje sie zawsze tak jest, najlepsza metoda zeby zepsuc przyjazn jest pujscie z ta osoba do lozka.

nigdy bym czegoś takiego nie zrobiła przyjaciółce dla głupiego seksu.Powinnaś sobie kupić wibrator jak masz taki duży popęd seksualny.Dla mnie niczym się nie różnisz od dziwki.

Gość yojj yojjwp.pl
dzien dobry jestem dziwka tak powinnas zaczac

Gość yojj yojjwp.pl
dzien dobry jestem dziwka tak powinnas zaczac

Gość nie obrażaj dziwek
;)

Gość przepraszam glupio
mi jest teraz nie bede juz odzywał.:(

Gość zniesmaczona okropnie
takim jak ty pluje się w twarz, niewiarygodne jakie szmaty po ziemi chodzą, głupia kurewka, jesteś nawet gorsza od kurwy, brak słów :O:O:O

Gość 000005
heha yojj, trudno jest odmowic przyjemnosci jaka jest sex, a facet tez chcial ,wiec przezyjesz :) hmm ciekawe jak wygladasz .pozdro

Gość Bartek____
Ja ostatnio mialem dziwna przygode. Bylem sam w domu, wzialem prysznic. Nagle slysze, dzwonek! No to lece w samym reczniku. Patrze, a tu ta "przyjaciolka" mojej Gosi, takie kurwiszcze co to daje dupy na prawo i lewo. Cos zaczyna gadac, ze ma problem. Mysle sobie, tak tak, jak to baba. No ale wpuscilem ja, a ona, nie uwierzycie, od razu do kija! No to sobie mysle, Gosi nie ma, pierdolne to kurwiszcze, akurat mi sie chcialo. Ona po wszystkim chyba myslala, ze sie zakochalem w niej, bo dalem jej buziaka w czolo. No tak wypadalo, ale juz wiecej mi sie nie chce. W sumie srednia byla, do tego cellulit... No ale, przy jednej dziurze to i kot zdechnie. Niech moja przygoda, bedzie dla was przestroga!

Gość do Bartka
ale z Ciebie beznadzieja. Rzniesz sie z kazda co pojawi sie w drzwiach? Kogo przestrzegasz? Chyba kazda ktora pojawi sie w drzwiach?

Gość maggic1
Bartek____ piatka dla Ciebie zajebisty tekst :)

Gość hgfssgfdfdsfd
Jestes dziwka

Gość lepperekk
Powiem krotko.Komentarze niektorych uczestikow tego forum sa po prostu obrazliwe.Ktos kto ma w swoim zasobie jezykowym tylko \"dziwka: \"Ku.wa\" lub podobne niech pisze do telewizji TRAM albo do Rydzyka.Dla tych ,ktorzy maja problem ze sformuowaniem chociaz prostej wypowiedzi, bez obrazania,ublizania proponuje troche lektury.Moga byc przemowienia Leppera.Powodzenia

Gość GIGOLO
brawo Bartek pięknies to ujął.