Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona zakochanaaaaaaa

On nie wie czy mnie kocha...

Polecane posty

Gość ona zakochanaaaaaaa

Znamy sie od pol roku ,jestesmy ze soba i mieszkamy ponad miesiac,a on ,gdy pytam czy mnie kocha ,odpowiada ,ze nie wie...bardzo sie staram,ale czuje ,ze bezskutecznie...

Gość daj mu troche czasu...

Gość ona zakochanaaaaaaa
poza tym dzisiaj zadzwonila do niego jakas kolezanka, tlumaczyl ,ze to z pracy i zapytal mnie ,dlaczego jestem tak bardzo zazdrosna...

Gość ws
ales Ty babo glupia.... czego Ty oczekujesz po pol roku co?

Gość moj nie wie po ponad roku
a ja chyba tez zaczynam watpic...

Gość ona zakochanaaaaaaa
uwaza tez ,ze zachowuje sie jak dziecko i nie mam klasy,chcialabym go dzis czyms zaskoczyc,zeby wiedzial ,ze jestem warta milosci ...

Gość wefwef
meczylam sie 1.5 roku z takim. bal sie, nie wiedzial, ja przez to frustracje mialam wielkie, wiec klotnie byly, bylo tragicznie, nigdy nie wiedzialam na czyms toje, a nie potrafilam z tego wyjsc. wreszcie sie urwalo, bo sobie odszedl gdzis sprawdzac, czy milosc jest gdzies indziej chyba, a mimo tego chcial ze mna dalej utrzymywac kontakty. ja nie potrafilam byc jego koelzanka raz na miesiac na piwo wychodzic.. no i sie urwalo. wyrzucilam wszystko, wykasowalam kontakty itp itd. po 4 miesiacach przybiegł z rykiem, ze tylko ja. no i tak juz sobie ejstesmy razem i jest o nebo lepeij bo kazdy wie na czym stoi.

Gość przeciez napisała na początku
pól roku znajomosci a ona oczekuje miłosci:D dobre:) ja bym sie bała zamieszkać z facetem którego znam 5 miesięcy.

Gość wefwef
nie staraj sie za bardzo, bo on bedzie to odczuwal jako przymus, ze musi cie kochac, ze ty tego wymagasz, a to tylko moze zabic te moze zaczatki milosci ktore on ma. daj mu luzu, posc wolno, zobaczysz jak przybignie spowrotem.

Gość ona zakochanaaaaaaa
wefwef ,dzieki ,nie ugotuje dzisiaj obiadu;)

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
moja śp. babcia jak miała 60 lat, a ja byłam zakochaną nastolatką powiedziała mi "trzeba przeżyć całe życie żeby się dowiedzieć kogo się tak prawdziwie i szczerze kochało". miała racje. mam 28 lat i wiele razy wydawało mi sie, że kocham myląc to uczucie z chemią, zauroczeniem. nie martw się na zapas. przestań pytać. przestań uzależniać swoje szczęście od jednego wyznania. przyjrzyj się mu i zamiast pytać popatrz na to jak on się zachowuje, czy dba czy jesteś ważna. ciesz się tym co jest a nie czekaj na miłość i wyznania jak z bajki...i daj mu wybór kiedy to wyznanie wypłynie z jego serca...chyba nie chcesz żeby powiedział to nieszczerze tylko dlatego że po raz setny spytałaś.