Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aararararararar

jak mnie wk*** w dzien dobry tvn, a wczesniej w kawa czy herbata.. DYSKRYMINACJA

Polecane posty

Gość aararararararar

Nie no poprostu ręce opadaja... włączam tv a tam z 20 razy powtorzyli "dzisiaj maturzysci 2 dzien zmagaja sie z egzaminami" "dzisiaj zdają język obcy" właczam radio to samo "dzisiaj zdaja jezyk obcy, wiekszosc uczniow wybrała angielski" jak mozna publicznie wprowadzac dzieci w blad????? ku***** mało mamy stresów???? mama mnie budzi, pyta sie o co w ogole chodzi??? ja w szoku... dzwonie po kolezankach, 3 poleciały na wszelki wypadek do szkoly - ja juz bym nie zdazyła.... ale teraz widze ze kazdy miał ten dylemat, ze o co kurde chodzi???? oczywiscie o to ze dziennikarze niedoinformowani wprowadzili nas w bład!!!!!!! w ogole to gdzie tu logika w tym co mówia????? dzisiaj matura jest tylko i wyłącznie z języka angielskiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co za dyskryminacja... bo ja np. pisze niemiecki -dopiero w czwartek!!!!!! ze robia sobie z nas uzywke do zartow to niech przynajmniej nie wymyslaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pomarańczko.............
o k.urwa, ale heca

Gość aararararararar
ciekawe co niby z maturzystami co pisza na maturze 3 jezyki..... no ciekawe ciekawe.. chyba 3 na raz pisza. PATLACHY!!!!

Gość aararararararar
niby spisałam te daty, niby logiczne ze nie moga byc dwa na raz... ale ten okres matur, taki stres a tu na kazdym kanale takie teksty - matura raz w zyciu i wez sie teraz nie zastanawiaj o co chodzi, moze naprawde cos sie z nerwow poplatało, moze zmiany i nie wiem kurdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!

Gość aararararararar
ja to zadzwonie tam i ich serdecznie opierdole!!!!!! niech ci szanowni dziennikarze sie od nas wkoncu odjebia!!!!!!!!!!!

Gość co za szuuuuuuuuuuuuje
ja o 8 sie obudziłam i pobiegłam jak stałam do szkoły :(