Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kornalkaaaaaaaaaaaaaaa

Co zabrac w podroz??

Polecane posty

Gość Kornalkaaaaaaaaaaaaaaa

po raz pierwszy wybieram sie w podroz w cieple kraje a mianowicie do Egiptu.Nie wiem co powinnam zabrac oprocz kremow do opalania i strojow??

Gość fhvbrfy
........\\...../ .........\\.../ ..........\\./ ............| ............| ............| .........--------

Gość fhvbrfy
........\\...../ .........\\.../ ..........\\./ ...........| ...........| ...........| .........--------

tez tam jade kiedy lecisz do egiptu?i z jakim biurem?

nifuroksazyd na rozwolnienie, cos na poparzenia sloneczne, nakrycia glowy.A, i pij od pierwszego dnia duzo coli, wtedy jest mniejsze ryzyko zapadniecia na faraona.

Gość MALA 24
bUTELKI WODKI MI NIE POTRZEBA BO TAM JUZ MAM ALL INCLUSIVE ZRESZTA TAM ALKOHOLU TEZ NIE BRAKUJE !! JA JADE 9 LIPCA NA TYDZIEN Z BIURA ALFA STAR

haris, zapomnialam dodac, ze woda w taki klimacie trzepie ostro po jednym mini kielichu :D

Gość MALA 24
NO WLASNIE SLYSZALAM CO NIE CO O TEJ CHOROBIE FARAONA..

ale za to faraon Cie ominie :) może byc ewentualnie płyn do płukania ust z alkoholem, tez pomaga

Gość MALA 24
a co to wlasciwie jest ta choroba faraona??bo tez o niej szlyszalam ale nie wiem za duzo

Gość mala mala mala
męskie genitalia przemieniają się w kamień , na tym polega choroba faraona :classic_cool:

Gość iouiuou
sraczka to jest

no bole brzucha i biegunka wywołane przez drobnoustroje zyjące w tamtejszej wodzie ogolnie nie ma reguł czy zachorujesz czy nie, moze dopaśc osoby ostrożne a moze tez ominac takich co jedza i piją wszysto co się nawinie ale ogolnie zasady sa takie: wieczorem szklaneczka alkoholu, w dzien dużo coli zeby płucz woda butelkowaną nie pij wody z kranu i nie jedz niczego płukanego w wodzie np. warzyw i owoców (chociaż ja jadłam i nic mi nie bylo, więc widzisz, nie ma reguł) jak Cię dopadnie to jakies lekarstwo na rozwolnienie weź

Zemsta faraona - coś w rodzju zatrucia pokarmowego, z tym, że wynika po prostu ze zmiany otoczenia - inna flora bakteryjna itp Jedz tylko dobrze wypieczone, wysmażone lub wygotowane jedzenie, woda tylko mineralna ze sklepu. Mi nic nie było, mimo, że alkoholu nie piłam, ale wiem, że większość ludzi niestety przez to przechodzi. Też jechałam z Alfy - a do jakiego jedziesz hotelu/miasta?

mala-zazwyczaj objawia sie ona po prostu sraką :classic_cool: ale ja mialam z kolei nieustajacy bol zoladka...ogolnie chodzi o dolegliwosci ze strony ukladu pokarmowego.

Gość iouiuou
wez stoperan lakcid itp lakcid forte bierz kilka dni przed wyjazdem zapobiegawczo

aha, co do alkoholu to pamietaj, ze w sklepach go nie kupisz-mozesz tylko wypic bedac w knajpie, skorzystac z opcji all inclusive badz kupic z barku.

Gość MALA 24
No to w takim razie trzeba bedzie cos kupic:-/ ja jade do Sharm el Sheikh do hotelu Regency Plaza Resort

Gość MALA 24
A jak hotel? A plaza????

Gość gość
v4cNOCtcac1WqrmI3U7RvSA0