Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa346

nie wiem jak mozna chciec wiecej dzieci niz jedno

Polecane posty

jaka matka taka córka - TRAGICZNA jestes.Jest coraz wiecej osob na tym swiecie ktore zaskakuja mnie swoja inteligencja poziomem i obyciem.Swiat na psy spada.Dla niektorych jedynym kontrargumentem jest uroda lub jej brak gdzies w poscie blad ortograficzny nic wiecej.Potrafisz cos naprawde MADREGO wymeslec???tak zeby przynajmniej posmiac sie mozna bylo bo nudna sie stajesz:-o

acha i jeszcze podszywanie sie pod kogos to juz wogole szczyt doroslosci:-o

Gość matka taka jaka córka
mantodea- anjalepiej nie rozmawiajmy z tą autorką-podszywaczką. To prowokatorka. Dziwne ze kolejną godzinę tu siedzi. A zły nastrój matki dziecko wyczuwa.Powinna sie autorka nieco wyciszyc. No ale jak ktos tak agresywnie reaguje to cóz- witaj psychiatryku

MYŚLAŁAM ŻE TEN TEMAT NABIERZE POZYTYWNY BIEG A TU PROSZE WIEKSZA CZĘŚĆ WYPOWIEDZI TO JAKIEŚ GLUPIE PRZEPYCHANKI NIEDOWARTOŚCIOWANYCH BAB KTORE NIE MJĄ CO ROBIĆ TYLKO SIEDZA NA FORUM I JAK PRZEKUPY SIE LICYTUJĄ... POPROSTU ROZBAWIŁYŚCIE MNIE..HHAHAHHA

abstrakcjonistka - mylisz sie.Jest tu jedna marna istota podszywajaca sie pod polowe pomaranczek.Jej poziom intelektualny jest zbyt marny zeby zalozyc sobie wlasny nick i napisac cos korzystnego:-o

Gość krysia33
mantodea wez sie lepiej babo za robote a nie siedzisz na kafei ludziom opowiadasz jakie to mialas ciezkie zycie ,bo chlop cie zostawil bo pewnie smierdzisz:D

Gość o ..5
A ja mam 5 dzieci, sama sobie radze, corka i syn w liceum, mlodsza w gimnazjum i blizniaki 10 lat maja. Nikt mi nie pomagal i nie narzekam,tak to jest jak ma sie jedno i niewiadomo co by sie chcialo ....

mandtadea - odnos sie do mnie z szacunkiem jak i ja odnosze sie do ciebie ok?.A podszywaczka niech sobie juz da spokoj troche wtym racji ma ze mantadea to puszczalska wiocha:P

najbardziej rozbawil mnie twoj bark i ketonal w dupe moze od niego tak ci sie poprzewracalo?,jak sie masz kochanie jak sie masz? mantodea- -aaa boli mnie bark i robie kupe