Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _____________________

poznałam fajnego faceta, ale............ ma NADWAGĘ

Polecane posty

Gość _____________________

Jest wspaniały:), jednak nie uprawia żadnego sportu:(. Prowadzę trochę inny tryb życia i trochę mi to przeszkadza:(...

Gość to mu
powiedz delikatnie ze jest za przystojny zeby miec nadwage. podziala :)

Gość Czekamy na opinie
tych co to rzucają dookoła tekstami typu: "tuczniki i kaszaloty".

Gość dfhdgh
bo ja wiem czy taki wspaniały jeśli nie spędza czasu na świeżym powietrzu, nie uprawia sportu... w tym wypadku otyłość byłaby może konsekwencją bycia osobą po prostu... nudną? jak można nie uprawiać sportu, chociaż rekreacyjnie???

Gość jak ja kocham te sereotypy
na kafe---ja w dzieciństwie nie uprawialam sportów, bo nikt we mnie tego nie zaszczepił. Bylam gruba i malo sprawna. W dorosłym życiu za to pokochalam ruch , schudlam mam kondycje i dobry nastroj . Nie wieszczcie tak , ,,bo jak ktos coć no to....,,. Nikt z was chba nie jest prorokiem , a bazujecie jedynie na danych statystycznych , ktore mozna sobie wsadzić..ekhm...---to wlaściwie do bezedury , przepraszam za liczbe mnoga

Gość grzesznica.
moj Miś na 10 kg nadwagi i kocham jego cale ciałko, jest inteligentny wysoki i przystojny :D nie zamieniłabym go na innego NIGDY!!!!! a dodam ze 2 lata jestesmy razem :) tak się chciałam pochwalić :)

Uwielbiam tę kafeteryjną hipokryzję. Facet nadwagi NIE MOŻE mieć, ma obowiązek sportowego trybu życia, natomiast dziewczyna może ważyć i 100kg (mówimy tu o zapuszczeniu się a nie chorobie), ale facet MUSI wiernie kochać i jeszcze ochotę na seks mieć. Oj baby baby ;-) Podwójne standardy..

Gość jd fbr
taaa.... baba moze wazyc 100 kg i zapuscic sie po zdobyciu faceta a facet ma kochac "jej dodatkowe kg " :O ale facet po zdobyciu kobiety nie moze przestac sie myc, musi nadal o sibie dbac, byc wysportowanym a jak sie zapusci to kobieta ma siwte prawo go rzucic! BABA TYJE FACET SIE NIE MYJE tak to dziala glupki w zwiazku i macie stosowac jednakowe kryteria dla kazdej plci

Gość babay
skoro jest taki wspanialy to chyba jego nadwaga nie powinna ci przeszkadzac? no a jesli przeszkadza to nie jest jednak wspanialy!

Gość upppppppppppppppp