Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolka85

jak udawac poronienie?

Polecane posty

Jak to zrobilas? Napisz. Opisz dokladnie. Gratuluje glupoty, no ale chociaz sie udalo. Pozdrawiam. :)

Gość hhhgghhghg
jedziecie po niej jak po szmacie,a ja zrobiłam dokaldnie to samo.4 lata temu powiedzialam chlopakowi ze jestem z nim w ciazy tylko po to zeby przy mnie zostal i zostal. Jeszcze przed slubem kilka miesiacy udawalam ze poronilam,bylo ciezko bo trzeba bylo udawac zalamana itd ale sie udalo.On do tej pory o niczym nie wie,a my juz prawie 5 lat jestesmy po slubie,mamy 2 letniego synka i jest wspaniale.I nie jestem jakas gowniara ktora to wypisuje,ani to tez nie prowokacja.Mam 28 lat,jestem wyksztalcona kobieta i ani razu nie zalowalam tego co zrobilam

Gość katie27
jesli został z Tobą tylko dlatego, że byłaś w ciąży..to gratuluje..

Gość katie27
..w sumie nie dziwie sie facetom, że też nas okłamują..sami są wkręcani w takie afery, że masakra..

Gość co ty gadasz
to co? wg was lepiej naprawde celowo zachodzic? pewnie nie jedna z was sama tak faceta zlapala hahahaa

Gość xXxXxXXXXXXxXxXXxXXXxXxxXXx
katie27 życzę Ci żebyś naprawdę poroniła gdy będziesz bardzo chciała mieć dziecko..wtedy zrozumiesz swój idiotyzm Katie jestes skonczoną kretynką. Jak możesz debilu takie rzeczy pisać. Bog cię pokaże szmato.

Gość xXxXxXXXXXXxXxXXxXXXxXxxXXx
Mja kolezanka lezala w szpitalu jak poronila w czwartym miesiacu. A tobie polecam książkę "Cienka różowa kreska" Lauren Baratz-Logsted :) Komentarz wydawcy: Jane Taylor, redaktorka w znanym wydawnictwie, czuje, że powinna coś zmienić w swoim życiu. Z radością przyjmuje więc pierwsze symptomy ciąży i wszystkim rozgłasza nowinę. Co prawda jej obecny chłopak nie przejawia entuzjazmu z tego powodu, ale jane jest zachwycona reakcjami otoczenia - swojej rodziny i kolezanek z pracy. To co chcesz zrobić, a właściwie już zroibiłaś uważam za okropne, ale co sie stalo to sie nie odstanie. Dobrze że naprawdę nie jesteś w ciąży bo co to by bylo. Dziecko by ucierpialo ze na nie chcialas zlapac faceta. Masakra

kiedys slyszalam o takim przypdaku. kobieta wkrecila mezczyzne w dziecko a pozniej ze niby poronila. po latach staran okazalo sie ze on jest bezplodny :o i uniewazniono malzenstwo. nigdy nie chcialabym sie dowiedziec jak to jest po 15 latach slubu dowiedziec sie, ze codzien budzilam sie obok oszusta :o

Jestem w szoku :o Nie sądziłam że dookoła tyle oszustek i manipulantek i to tak podłego sortu... Bardzo bardzo współczuję Waszym partnerom - na pewno zasługują na bycie z kimś bardziej wartościowym.

Gość gość
Witam Jak udało się udać to poronienie?