Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betix

sex CODZINNIE?

Polecane posty

Gość betix

moj partner ma ochote na sex codziennie? czy wszystko jest z nim ok?? czy to nie zaczesto??????

Gość betix
jestesmy razem 4 lata! to kiedy mu przejdzie??? ja nie mam ochoty tak czesto gdy mowie mu o tym to odpowiada mi ze go nie kocham i nie lubie sie kochac z nim.

Gość americovespuci88
jak ty dajesz rade kobieto?a jak masz okres to jak?

Gość mojemu przeszło
koło trzydziechy , teraz ja bym chciała codziennie a on nie chce

Gość przeciez napisała na początku
betix pomyśl soie ze jestes w publicznej toalecie to się nakrecisz tak jak to napisałaś w innym teacie

Gość milonzo
jak codziennie to kiedy ona zdazy dojsc do siebie po tym przezycieu?no kiedy? a kiedy sie wygoi?

Gość ___ona___
zle wam? ja jak jestesmy razem to ile tylko mozemy.... :D kilka razy dziennie ale w sumie -mlodzi a ja nie chce zeby mu z wiekiem przeszlo ja tym bym mogla zawsze :D

Gość andzia andzia
mój też chce codziennie,gdybym tylko wyraziła zgodę to nawet parę razy dziennie... jesteśmy razem 3 lata a jemu ciągle mało :-)

Gość betix
niezrozumieliscie mnie tek do konca. moj partner chce codziennie ale nie robimy tego codziennie. poprostu on mi ciagle mowi ze ma ochote ... ze moze teraz.... itd....ja juz wymyslam wymowki jakie tylko moge bo ja nie musze az tak czesto.

ciesz sie i tyle. Nie zawsze tak bedzie pewnie. więc póki co ........

Gość babki
coz to zaprzyjemnosc zmuszac sie do seksu. dwa razy w tygodniu OK! ale codziennie???? chyba to za czesto.

zmuszać sie do seksu? no faktycznie jak trzeba sie ZMUSZAĆ to przyjemnośc żadna. Chwała Bogu i mojemu partnerowi że nigdy zmuszac sie nie musiałam czego i Tobie -babki- zyczę.

Gość betix
gdy kochamy sie np raz w tygodniu to jest dle mnie duza przyjemnosc no ale jesli mialabym to robic codziennie to juz nic innego jak zmuszanie sie! a moze to ja jestem jakas inna i powinnam codziennie chciec!?

Gość młodaaaaaa
jak ktoś ma ochotę codziennie to nie widzę problemu, sama z moim chłopakiem tak mamy. A gdy przychodzi okres to te 5 dni abstynencji jakoś wytrzymujemy. Ale poza tym choćbyśmy się mieli zobaczyć na 5 minut to i tak wykorzystamy tą chwilkę na przyjemności. Faktycznie czasem sobie myślę, że może za dużo, ale jak przychodzi co do czego to i tak nabieram ochoty i chcąc nie chcąc wychodzi codziennie :D