Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej49

Dojrzali faceci są świetnymi kochankami

Polecane posty

Gość ja stosuje
ja nie mowie o tym ze zdaje mi sie poprostu wiem , mamy 6 takich par, na osiedlu wszyscy sie przyjaznimy, my jestesmy z dziewczynami w posodbnym wieku i mamy male dzieci a tu jest tak ze jak sie ma dziecko male to ze 4 lata sie siedzi w domu z nim i zajmuje sie dzieckiem i domem a dopiero potem wraca do pracu (kogo stac oczywiscie) wiec wiem ze dziewczyny nic nie robia bo ciagle jestesmy razem :D co do facetow to 3 parcuje zaraz kolo osiedla i z okien widac co robia i gdzie sa :P moj maz heh mama pelna kontrole a tych 2 to fakt nie wiem :D

Gość amilla
ja stosuje---> piszesz,e wiesz :-) no i tutaj powtarzam,ze nie mozesz wiedziec,bo osoba skaczaca w bok przewaznie tak umie sie zakamuflowac,ze nikt o yskoku nie wie :-) oj,naiwna,naiwna

Zgadzam sie ze stwierdzeniem w temacie i nie chodzi mi tutaj tylko o sex ale takze o nne dziedziny zycia ,ogolnie wole starszych bo sa dojżalisi emocjonalnie i wogole...bardzije pociagajacy . Tylko nie mylcie starszy a stary bo dziadole po 50 lat mnie nie kreca taki 30 lat bylby w sam raz :D

Gość amilla
Ja tez nie pracuje i to bardzo długoooo i naprawde to,ze ktos ma małe dziecko nie oznacza,ze nie moze skoczyc w bok w taki sposdob aby nikt sie nie domyslił

Gość ja stosuje
wyznaję zasadę: lepszy pies posłuszny niż niewierny mąż

39- nie wiem czy jestes kobietą czym menem ale zgadzam się z Tobą w 100% tak jest z umiejętnościami jak i z dojrzałością.Bywa ,że chłopak dwudziestokilkuletni jest o wiele bardziej odpowiedzialny ,niż 50-tek ,który nigdy nie wyrośnie z krótkich majtek.Amen

Miłość to przyzwyczajenie. A co w tym złego? Ale nie tylko. Miłość to coś więcej. Akurat nie zgodzę się tutaj z Tobą. To, że Ty nie kochasz, nie znaczy, że ktoś inny nie. Ja akurat znam niewiele, ale dobrych przykładów na miłość, zwaną miłością. Nie na związki małżeńskie, w większości zawierna z rozsądku, wpadku, zauroczenia. Możemy nawet pojechać biologicznie i nazwać pewne procesy, dziejące się w mózgu. Miłość tzw. romantyczna to od 4-7 lat. A co potem? Otóż nie zawsze potem jest tylko majątek i wzajemna tolerancja. Jak wszystko, także i miłość (romantykom to się nie spodoba) zaczyna się z mózgu. I po tym okresie może, choć nie musi rozwinąć się tzw. miłość dojrzała, czyli silna więź emocjonalna pomiędzy parnterami, na którą też wpływ mają hormony. Ale ona istnieje, nawet naukowo rzecz biorąc. Pod warunkiem, że parnterzy są naprawdę dobrani, a nie łączy ich tylko seks, jeżeli w ogóle jeszcze go uprawiają. Też myślałam, że miłość to bzdura. Dopóki pewnych rzeczy nie zobaczyłam na własne oczy.

Co do zdrad, najwięcej ich widzą ci, którzy sami zdradzają. Po prostu swój swego pozna. Ale możemy realistycznie założyć, że nikt nie wiem, co się tam u nich na osiedlu dzieje i niech tak zostanie. Nie nasze życie, nie nasza sprawa. A lepiej myśleć czasem pozytywnie i innych po sobie nie osądzać.:)

kropa8 - jestem kobietą. a opinia wynika z mojego doświadczenia .

Gość ja stosuje sie wkopala
:D :D wczesniej twierdzials ze "zarabiasz" tyle samo co twoj stary maz :P a teraz sie okazuje ze wiesz co robia twoje znajome bo ciagle z nimi przebywasz....nie ladnie tak klamac :P :P

Gość ja stosuje
zarabiam tyle co maz, jestem na urlopie maciezynskim ktory tu jes platny wiec nie wime o co ci chodzi

Gość asiaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja mam 18 lat i sypiałsam z rówieśnikami i to prawda że 3 min i po sprawie, poza tym myślą tylko o sobie, teraz sypiam z 30 letnim i jest pełen odjazd, nie ma porówniania!!! Im starsi i bardziej doświadczeni tym lepsi !!! Nikt nie rodzi się wyjątkowo utalentowanym w łóżku, praktyka czyni mistrza !!!!

Gość kowalo
W Polsce też jest płatny urlop macieRZyński.

Gość kowalo
Te 18tka,a ile ci płaci 30 letek za numerek?

Gość jezu a nie mozna poprostu sie
zakochac? zarowno facet jak i dziewczyna niezaleznie w jaiki sa wieku zawsze potrzebuja bliskosci i uczucia 2 soby... wiek sie nie liczy

wy to te starocie na jakis osobnych kompach przechowujecie?:classic_cool:

Gość Meggi
Dnia 6.05.2008 o 16:41, Dżina30 napisał:

ok ok..może za bardzo generalizuję.. W każdym razie powiem Wam Panowie, że np na mnie umizgi pana w wieku 50-60 lat działają na mnie jak płachta na byka.. Aczkolwiek z pewnością są kobiety , które lubią "towar na przecenie" :) Ja do nich nie należę, faceci w tym wieku są dla mnie aseksualni.Nie znam zadbanego i pociągającego faceta w tym wieku.Widuję samych oblesnych gości z bańdziochem piwnym...Tzw lustrzycą łysiejacych lu siwiejacych z zaniedbaną fryzurą..itd.. A jak taki zaczyna się ślinić to mam odruch wymiotny soooooryyyy za szczerość

Czytam Twoje komentarze i oczom nie wierzę :) 

przykro mi, że w Twoim otoczeniu obracają się tak nieatrakcyjni mężczyźni (dojrzali) 

mam to szczęście spotykać szarmanckich, adorujących, cenię ich za intelekt, obycie i „to coś”. Roześmiałam się czytając fragment o brzuchu piwnym, zaniedbanej fryzurze itp :) 

Mamy wpływ na to kto i co nas otacza. Najwyraźniej lepiej wykorzystuje swoją wolną wolę :) 

8 minut temu, Gość Meggi napisał:

mam to szczęście spotykać szarmanckich, adorujących, cenię ich za intelekt, obycie i „to coś”. Roześmiałam się czytając fragment o brzuchu piwnym, zaniedbanej fryzurze itp 🙂

masz rację nie ma reguły. Dojrzali mogą być atrakcyjni i zadbani. Młodzi zaniedbani, z zębami zdjedzonymi przez próchnicę i mastką pod napletkiem

Gość Gość
27 minut temu, darkeacer napisał:

masz rację nie ma reguły. Dojrzali mogą być atrakcyjni i zadbani. Młodzi zaniedbani, z zębami zdjedzonymi przez próchnicę i mastką pod napletkiem

masz nasrane w głowie.

Gość Ona
Dnia 6.05.2008 o 16:21, Gość ja stosuje napisał:

40-60 lat to jest facet w kwiecie wieku, apozatym czlowiek jest stary kiedy staro sie czuje 🙂 pozatym facet ktory ma 40-50 lat zazwyczaj na tyle nie wyglada tylko duzo nlodziej jesli o soebie dba , a laska po 40 to juz wrak...

Przyjdź do mnie a zobaczysz jak wyglada wrak po 40 

Gość Renata
Dnia 6.05.2008 o 19:14, Gość asiaaaaaaaaaaaaaaaa napisał:

a ja mam 18 lat i sypiałsam z rówieśnikami i to prawda że 3 min i po sprawie, poza tym myślą tylko o sobie, teraz sypiam z 30 letnim i jest pełen odjazd, nie ma porówniania!!! Im starsi i bardziej doświadczeni tym lepsi !!! Nikt nie rodzi się wyjątkowo utalentowanym w łóżku, praktyka czyni mistrza !!!!

Kiedyś byłam z 50 latkiem i też w 3 minuty było po sprawie a z wyglądu przystojny 😂😂😁

Gość Ona
Dnia 6.05.2008 o 16:25, Dżina30 napisał:

Facet 50 letni jest -łysy -siwy -ma protezę -zmarszczki -zwiędłego fiuta W dodatku są żałośni i próbują "wyrywać" małolaty czym narażają się na śmieszność 🙂

Mój mąż ma 52 i nic z tych rzeczy 😀