Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej49

Dojrzali faceci są świetnymi kochankami

Polecane posty

Gość ja mam 35 lat
ja stosuje----wygląda młodo twój mąż ...jeśli chodzi o mlody wygląd to faktycznie ok.

Gość amilla
Bo rocznik 66 jest super,sama z tego rocznika jestem a,le jednak faceci młodsi sa super,mimo,ze moj maz rocznik 58 tez jest super :-)

Gość ja stosuje
czytaj co pisze, zchowuje sie tzn : nie zamyka sie w domu i lamentuje ze ma 42 lata tylko idze nia impreze ze mna, lubi sie wyszalec, slucha najnowszej muzyki, lubi to co tzw. mlodzi ludzie

ee mój ojciec ma trochę (trochę) więcej niż owy pan z linku a wygląda na co najmniej 10 lat mniej od niego, więc z tym młodym wyglądem (nie wspominając o sylwetce, której nie znamy) bym nie przesadzała.. 🖐️

Gość amilla
ja stosuje --->dziwna jestes :-) moj 49 letni maz tez ze mna szaleje.42 latek to nie 49 latek,poczekajmy jak Twoj dojdzie do wieku mojego meza ,to czy tez nbedzie taki rozrywkowy:-)

Gość ja mam 35 lat
bardzo miły blondyn ---ach ty blondyn to wogole jesteś , twoja partnerka to szczęściara i tak trzymaj , tak trzymaj

Gość amilla
A w ogole to nie wiek decyduje o tym,ze ktos jest super w łzku i poza nim :-) tylko temperament

Gość ja stosuje
nie musi byc rozrywkowy, mi zalezy na tym zeby mnie wzial w ramoina w domu, zbym mogla sie do niego przytulic i przezywac razem kazdy dzien a co do sylwetki to zaraz wam wrzuce

Gość ja mam 35 lat
ja stosuje --tylko bez koszulki , ok? :p:D

Gość amilla
ja stosuje--->widze,ze na siłe chcesz nam udowodnic,ze Twoj facet jest taki super:-) po co wklejasz Jego fotki,a mzoe On by sobie tego nei zyczył :-)

Gość amilla
I jeszce raz Ci powtarzam,42 latek to nie 49 latek :-)

Gość ja stosuje
wlkejam tez swoja a pozatym i tak to usuune, poza tym i tak nie mieszakm w polce wiec jest git :P coz jednak nie mam foty sylwetki :/

Gość Andrzej49
Nie tak dawno spałem z takim Maciejem i muszę przyznać, że dał czadu

Gość Eliza6754
Ja mam 26 lat,mój były miał 38 i był FATALNY w łóżku,zero gry wstępnej,nie umiał sprawić przyjemności,dbał tylko o to żeby jemu było dobrze. Nawet nie potrafił porządnie pocałować. Teraz jestem z rówieśnikiem i jest bosko:-)

Gość Andrzej491
Widzę, że ktoś nie wytrzymał ciśnienia i podszywa się pode mnie, czyli Andrzeja49. Moje gratulacje!

Gość ja stosuje
coz zal im dupe sciska ze sa malodsi a maja mniej udane zycie sexualne :) starsi gora!!

Gość Andrzej491
mnie tam nikt dupy nie ściska wolę delikatne pieszczotki

Gość amilla
ja stosuje---->juz pisałam,ze nie wiek znaczy o tym,ze ktos jest extra w łozku tylko temperament

Gość ja stosuje
nie mowilam o tobie :p mowie o mlodzszuch panach ktrzy siu udzileaja i podszywaja z zazdrosci, bo smai niewiele potrafia :p

Gość Andrzej4911
Żegnam sie z Wami, dziękuję za wszystkie uwagi. Życzę niektórym z Was więcej tolerancji, chociaż przyznaję, że generalizowanie wypływa z wiedzy \"ludowej\" potwierdzającej to co nieuchronne, czyli wraz z wiekiem odsetek ludzi sprawnych i młodych duchem spada, spada, spada.....

Gość ja stosuje
wiem , trez tak uwazam i pisalam to juz na poczatku topicu ze temperament ma zanczenie wiec prosze mnie tu nie upominac, a mowienie o starych dziadach w wieku 40-60 lat to gruba przesada bo to jest czlowiek w kwiecie wieku!!! 40 latki nazywaja 40-50 latkow dziadami to kim one sa?

Gość ja stosuje
pies mi myche pucował

Gość ja stosuje
a podszywy swiadcza tylko o niedojrzałosći emocjonalnej

Gość Andrzej4911
Pozdrawiam Cię "Ja Stosuję" i życzę Wam szczęścia!

Gość amilla
bo 60 latek to niestety stary juz dziad :-) i pisze to 42 latka.Ty bedziesz miała 42 lata a Twoj maz juz 58 lat a feeee :-)stary dziad bedzie a Ty jeszcze kwitnaca

Gość ja stosuje
nie widze tego problemu, kocha sie umusl, i czyny, cialo tez ale to przemija u obojga plci... a baba 40-50letnia to zazwyczaj juz wrak z nadwaga gdy facet w tym wieku wyglada duzo lodziej niz ma w rzeczywistosci, pozatym od wiekow takie paty z duza roznica byly tolerowane ale nasze polskie chore spoleczenstwo ma oczywiscie ina opinie, dobrze ze mieszkam za granica i nie musze znosic taki kwok z za plotu jak wy

Gość Andrzej4911
Ja Stosuję, w jakim kraju mieszkasz teraz?

Gość amilla
ja stosuje--->czyzbys miaął zamiar byc otyła kobeita w wieku 40 -50 lat :-) wspołczuje podejscia :-)

Gość ja stosuje
we Franjci pod Paryżem 30 km