Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ---AnkieterkA---

ankieta dla kobiet-- zapraszam!

Polecane posty

Go艣膰 ---AnkieterkA---

1.wiek 2.waga/wzrost 3.zaw贸d 4.stan cywilny 5.mieszkasz-a/ szama? b/z facetem? c/z rodzicami? 4.godziny pracy? 5.co jesz na pierwszy posi艂ak? 6.ile czasu potrzebujesz na przygotowanie si臋 do pracy? 7.czy rano wykonujesz makija偶? je艣li tak to na czym? 8.czy po pracy masz czas dla siebie? je艣li nie co robisz? 9. o kt贸rej chodzisz spa膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lubie ankietki hoho
1.17 2. 80/175 3. uczennica:) 4. wolna 5.c yyy znowu 4.ucze sie od 8 do 15 w szkole:P 5... zazwyczaj kanapke 6. optymalny czas to jakies 20 minut:) 7. dosc glupio zadane ( na czym??) ale ok:kremik, tusz, czasem kredka albo cie艅, usta(b艂yszczyk) 8 mam czas jak sie skoncze uczyc:) 9 hoho, tak srednio, mysle ze chodzi Ci o chodzenie spac w tygodniu.. to ok 23:) dziiiekujee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mandy candy
1.wiek-26 2.waga/wzrost-63/1.71 3.zaw贸d/pracownik banku 4.stan cywilny-panna w sta艂ym zwi膮zku 5.mieszkasz-a/ szama? b/z facetem? c/z rodzicami?-b 4.godziny pracy?-9-17 5.co jesz na pierwszy posi艂ak? p艂atki z mlekiem 6.ile czasu potrzebujesz na przygotowanie si臋 do pracy?-dobr膮 godzin臋 7.czy rano wykonujesz makija偶? je艣li tak to na czym?-tak- podk艂ad ,r贸偶,maskara, ewentualnie cie艅 8.czy po pracy masz czas dla siebie? je艣li nie co robisz?- czasem tak,sprzatak,gotuj臋 robie zakupy 9. o kt贸rej chodzisz spa膰?-ok.22-23 :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 andzia andzia
1.25 2.60/169 3.kosmetyczka 4.panna 5.b 6.8-16 lub 11-20 7.r贸znie ale przewa偶nie tosty lub p艂atki sniad. 8.1,5 godziny 9.tak zawsze,uzywam podk艂ad i tusz,czasem puder br膮zuj膮cy 10.tak 11.23

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ----Ankieterka---
Przepraszam,za b艂edy ju偶 poprawiam. 1.wiek 2.waga/wzrost 3.zaw贸d 4.stan cywilny 5.mieszkasz-a/ sama? b/z facetem? c/z rodzicami? 6.godziny pracy? 7.co jesz na pierwszy posi艂ek? 8.ile czasu potrzebujesz na przygotowanie si臋 do pracy? 9.czy rano wykonujesz makija偶? je艣li tak to jakimi kosmetykami? 10.czy po pracy masz czas dla siebie? je艣li nie ,to dlaczego? 11. o kt贸rej chodzisz spa膰? dzi臋kuj臋 za odpowiedzi!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Taki sobie kto艣2
1) 25 2) 68/178 3) kasjer walutowy 4) m臋偶atka 5) b 4) 9 pracuje 7 dni w tygodniu 5) kanapki 6) godzina 7) tak podk艂ad tusz r贸偶 b艂yszczyk cienie 8) nie sprz膮tam, piore, prasuje, zajmuje si臋 dzieckiem 9) oko艂o 23

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ryueucudbcudfuifssjbndj
:O 31 63/179 ksiegowa panna co cie to... zmienny/rozny czas pracy przewa偶nie kanapke oko艂o 30-45 minut tusz, podklad, cienie mam zale偶y, na kt贸ra mam do pracy nastepnego dnia :)

Udost臋pnij ten post

1. 22 2. 56/165 3. nie pracuj臋, poniewa偶 studiuj臋 jeszcze 4. wolna 5. z rodzicami 6. 7.zale偶y co jest, zdarza mi si臋 je艣膰 obiad na 艣niadanie:) 8. zwykle 30 min:) 9.tak, zwykle robi臋 make-up, maluj臋 oczy tuszem i cieniem, oraz usta szmink膮 10. po szkole czasem mam czas, a czasem mam nauk臋:) 11. Zale偶y czasem o 23ej a czasem nawet dopiero o 6ej rano je艣li nie mam zaj臋膰:)

Udost臋pnij ten post