Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ---AnkieterkA---

ankieta dla kobiet-- zapraszam!

Polecane posty

Gość ---AnkieterkA---

1.wiek 2.waga/wzrost 3.zawód 4.stan cywilny 5.mieszkasz-a/ szama? b/z facetem? c/z rodzicami? 4.godziny pracy? 5.co jesz na pierwszy posiłak? 6.ile czasu potrzebujesz na przygotowanie się do pracy? 7.czy rano wykonujesz makijaż? jeśli tak to na czym? 8.czy po pracy masz czas dla siebie? jeśli nie co robisz? 9. o której chodzisz spać?

Gość lubie ankietki hoho
1.17 2. 80/175 3. uczennica:) 4. wolna 5.c yyy znowu 4.ucze sie od 8 do 15 w szkole:P 5... zazwyczaj kanapke 6. optymalny czas to jakies 20 minut:) 7. dosc glupio zadane ( na czym??) ale ok:kremik, tusz, czasem kredka albo cień, usta(błyszczyk) 8 mam czas jak sie skoncze uczyc:) 9 hoho, tak srednio, mysle ze chodzi Ci o chodzenie spac w tygodniu.. to ok 23:) dziiiekujee

Gość mandy candy
1.wiek-26 2.waga/wzrost-63/1.71 3.zawód/pracownik banku 4.stan cywilny-panna w stałym związku 5.mieszkasz-a/ szama? b/z facetem? c/z rodzicami?-b 4.godziny pracy?-9-17 5.co jesz na pierwszy posiłak? płatki z mlekiem 6.ile czasu potrzebujesz na przygotowanie się do pracy?-dobrą godzinę 7.czy rano wykonujesz makijaż? jeśli tak to na czym?-tak- podkład ,róż,maskara, ewentualnie cień 8.czy po pracy masz czas dla siebie? jeśli nie co robisz?- czasem tak,sprzatak,gotuję robie zakupy 9. o której chodzisz spać?-ok.22-23 :-)

Gość andzia andzia
1.25 2.60/169 3.kosmetyczka 4.panna 5.b 6.8-16 lub 11-20 7.róznie ale przeważnie tosty lub płatki sniad. 8.1,5 godziny 9.tak zawsze,uzywam podkład i tusz,czasem puder brązujący 10.tak 11.23

Gość ----Ankieterka---
Przepraszam,za błedy już poprawiam. 1.wiek 2.waga/wzrost 3.zawód 4.stan cywilny 5.mieszkasz-a/ sama? b/z facetem? c/z rodzicami? 6.godziny pracy? 7.co jesz na pierwszy posiłek? 8.ile czasu potrzebujesz na przygotowanie się do pracy? 9.czy rano wykonujesz makijaż? jeśli tak to jakimi kosmetykami? 10.czy po pracy masz czas dla siebie? jeśli nie ,to dlaczego? 11. o której chodzisz spać? dziękuję za odpowiedzi!

Gość Taki sobie ktoś2
1) 25 2) 68/178 3) kasjer walutowy 4) mężatka 5) b 4) 9 pracuje 7 dni w tygodniu 5) kanapki 6) godzina 7) tak podkład tusz róż błyszczyk cienie 8) nie sprzątam, piore, prasuje, zajmuje się dzieckiem 9) około 23

Gość ryueucudbcudfuifssjbndj
:O 31 63/179 ksiegowa panna co cie to... zmienny/rozny czas pracy przeważnie kanapke około 30-45 minut tusz, podklad, cienie mam zależy, na która mam do pracy nastepnego dnia :)

1. 22 2. 56/165 3. nie pracuję, ponieważ studiuję jeszcze 4. wolna 5. z rodzicami 6. 7.zależy co jest, zdarza mi się jeść obiad na śniadanie:) 8. zwykle 30 min:) 9.tak, zwykle robię make-up, maluję oczy tuszem i cieniem, oraz usta szminką 10. po szkole czasem mam czas, a czasem mam naukę:) 11. Zależy czasem o 23ej a czasem nawet dopiero o 6ej rano jeśli nie mam zajęć:)