Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tRąF TRąF misia bellllaaaa

Włosy puszyste, aaaaa! HELP

Polecane posty

mam dlugie blond włosy.. problem jest w tym,że się puszą, jest ich dużo i są takie suche w dotyku bardzo dbam o nie, maseczki,szampony,jedwabie,odżywki itp ... ale ta puszystosc ich mnie dobija.. są fajne po prostownicy ale ileż można prostować?? znacie jakieś kosmetyki by włosy puszyste stały się gładkie?:)

Gość Koralina18
ha, skąd ja to znam... mam to samo, tyle że w wersji brąz:) używam mleczka garniera do włosów suchych, jakiś sprayów w stylu Gliss kur, oczywiscie staram sie je jakos wygładzic, nakładam sporo kosmetyków, a tu figa! chwile są fajne, a potem szopa :classic_cool:. Ostatnio skróciłam i lekko wycieniowałam, no ale wielkiej zmiany nie ma...

No dokładnie, a jak nałoże za dużo odzywek to mam 'ulizane' i albo lizus albo szopa :(:( :o chce mieć fajne normalne włosy, planuje grzywkę ale przy tym puszeniu się to nie wiem :o

Gość agniesika
mam to samo i przez to nosze zwiazane w kucyk all the time :/ albo musze prostowac, ale to prostuje w pt jak ide na impreze ;) bo takto mi sie niszcza szybko

Gość grzywka pszy puszystych
odpada, bedziesz miala klopot co dzin prostowanie i to kilka razy dziennie

ładna :) tylko ta dziewczyna ma chyba cienkie proste wlosy, ale spróbuj wlosy nie zeby odrastaja :)

ja też mam proste, nie grube ani nie chude ale takie puszapy,że szok :( kupie jakiś szampon wygładzający czy coś :( najwyżej będę codziennie prostować :o :(