Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Filuterna

pomoc do pracy mgr!

Polecane posty

Gość w tej ankiecie
koniecznie zmien to o wychowywaniu przez rodzicow i dwa kolejne pytania. Jak jest mozliwosc, to zrob tak, ze jak ktos odpowie w tym pytaniu, ze dwoje rodzicow wychowywalo to zeby na kolejne dwa nie musial odpowiadac, albo wsadz to w jedno pytanie i iodpowiedzi niech beda: obydwoje matka, ojciec opiekun inne czy jakos tak... bo wychodzi potem falszerstwo ;) I zlikwiduj to pytanie z sexem i zakupami ;)

Gość socjo-log
Zgadzam się z poprzednikami. Pytania źle ułożone.

Gość ale on ma spocona brode
jak mozna seksualnym zachowaniem zadowolic rodzicow??? nie rozumiem tego pytania

Gość ale on ma spocona brode
i co to jest odpowiednie zachowanie seksualne?

Gość durna kobieto
beznajdziejna ta ankieta

Zaraz wypełnię, ale przyznam że mam problem... Jeśli rodzice nigdy nie rozmawiali ze mną o seksie, po prostu taki temat nie istnieje, to mam problem z połową pytań - nie wiem co akceptują a co nie, co ich w mojej seksualności interesuje a co nie. Dlatego masz sporo odpowiedzi "nie wiem":)

Może inaczej. Te "nie wiem" wynikają z tego, że dużo jest pytań praktycznych typu jak zachowujesz się/co myślisz podczas seksu. Mogłabys wskazać, czy jesli ktos nie ma partnera i seksu nie uprawia, ma zaznaczyc stan realny, czyli "nie wiem", bo skąd ma wiedziec, czy ma zaznaczyć jak mu się wydaję żeby robił, gdyby miał? Np. wiem, że bardziej od seksu interesowałyby mnie zakupy/restauracja, ale tylko teoretycznie, bo w praktyce nie przetestowałam... napisz tutaj to rozwiązesz problem:)