Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielki

co sdzicie o trójktach?czy już bralicie udział i kobiety i panowie

Polecane posty

Gość wielki

zastanawiam się ile par to kręci, jak to jest u was???piszcie

Gość typowy facio
Byłem z dwiema dziewczynami. niestety nie były aktywne wobec siebie ale i tak było fajnie tyle tylko że trzeba się napracować solidnie.

ostatnio mnie to bardzo podnieca, kiedy o tym myślę. Kiedyś miałem taką przygodę, ale tak sobie. Natomiast z moją ukochaną (której nigdy nie zdradzam) mam ochotę przygarnąć naszą przyjaciółkę, i bawić się raczej erotycznymi masażami, nacieraniem czekoladą i jej zjadaniem, rozpieszczaniem perskiej księżniczki lub księżniczek;) na początek, potem pomyślał bym o byciu perskim szachem;)

Gość na poaczątek
kup se perski dywan i perskiego kota :D

Nie wszyscy kierowcy wożą w samochodzie obowiązkowy trójkąt ostrzegawczy. Jeszcze mniej używa go prawidłowo w razie awarii. Tymczasem jest to bardzo ważne. Odpowiednio ustawiony trójkąt może zapobiec poważnym konsekwencjom, jak np. najechanie innych pojazdów na unieruchomiony samochód. Na autostradzie... ...lub drodze ekspresowej uszkodzony pojazd należy zatrzymać na poboczu (fot. 1). Jego postój sygnalizujemy światłami awaryjnymi i trójkątem ostrzegawczym, ustawionym na poboczu w odległości ok. 100 m za samochodem. Na zwykłej drodze... ...poza obszarem zabudowanym należy włączyć światła awaryjne, samochód ustawić jak najbliżej prawej krawędzi jezdni, a trójkąt ostrzegawczy ustawić za samochodem w odległości od 30 do 50 m Na obszarze zabudowanym... ...należy włączyć światła awaryjne, a trójkąt ostrzegawczy umieścić za pojazdem lub na nim na wysokości nie większej niż 1 m (fot. 3). Jeśli samochód nie posiada świateł awaryjnych, należy zapalić światła pozycyjne. W warunkach bardzo złej widoczności (np. mgła, śnieżyca) warto ustawić trójkąt w większej odległości od samochodu. W takich warunkach pomocna może się okazać pulsacyjna lampa na baterie, ustawiona obok trójkąta. :)🖐️

Gość babki
nigdy nie mialabym ochoty i checi na takie cos. obrzydza mnie to.

Gość juz 2 razy to przeżyłam
i chce jeszcze :) Z 2 facetami, rewelacja, nie ma nic bardziej podniecajacego w seksie

Gość OCZKO-ona
o kurcze ....a ja mam propozycje z dwoma facetami ...ale jakos nie mam odwagi ...

Gość hyhyyyyyhhhujgjfkhvn
sprobuj, warto :)

Gość piotrekk
a ja raz przezyłem, jestem facetem, byl to uklad 2m+k i chce jeszcze, jak jest jakas pani chetna żeby ją dwoch przystojniakow pomeczylo to niech sie zglasza, dobrze by bylo gdyby lubila tez rozne nietypowe zabawy, potrzebna jest naprawde odwazna dziewczyna :)

Gość piotrekk
mowiac o nietypowych zabawach chodzilo mi zabawe w chowanego chodzac na rekach, paintball z amunicja ostra i poszukiwanie sie po zapachu pierdow. zapraszam piekne panie!

Gość Olo12
Bralem udzial w trojkacie 2 panow i jedna pani.Bardzo mile wspominam.Taka znajomosc z internetu.Spotykalem ja pozniej wielokrotnie sam lub z kolega.Pytalem ja co ja podnieca w takim zwiazku:odpowiedziala ze to dowartosciowuje kobiete,czuje swoja kobiecosc, ma "wladze" trzymajac w rece dwa penisy. Co mnie sklonilo do tego ? Ciekawosc ,fantazja,